Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

K***y spod bloku zazdroszczą 500PLUS ale jak widzą moje dzieci to tiutiutiu

Polecane posty

Gość gość

K***y spod bloku zazdroszczą 500PLUS ale jak widzą moje dzieci to tiutiutiu

Gość gość
Niedawno urodziło mi się trzecie dziecko. Już doszły mnie ploty, że podobno płodzę dzieci dla kasy. Te same kurfy co tak stwierdziły to jak widzą moje dzieci to wszystkie nagle robią słodkie minki i tiu-tiu-tiu. Po co ta hipokryzja? Tu usmiechy a za plecami obrabianie doopy. A won kurfiska od moich córek!

Gość gość
Twoj****chory nikogo nie interesują uwierz

Gość gość
Mam podobnie. Do tej pory rowery cala zime staly na klatce schodowej a nagle zaczal wozek przeszkadzac. Wozek stoi ok. 2 godzin. Ze spaceru z dziecmi wracam ok. 13- 14. Zostawiam wozek na dole a maz konczy prace o 15 wraca i zabiera wozek na 3 pierto bo mi samej ciezko byloby dzwigac. Do tej pory nikomu to nie przeszkadzalo a odkad mamy nastepne dziecko to tez sa plotki ze dla 500+ i wszystko wszystkim przeszkadza. To zawisc, nie ma watpliwosci.

Gość gość
Dodam, ze te rowery co staly cala zime na klatce to nie moje rowery. Nikomu nie przeszkadzaly. Za to moj wozek zaczal nagle przeszkadzac bo skoro dostaje 500+ to powinno mnie byc stac na tragarza (slowo daje tak uslyszalam raz). Polak Polakowi zawsze czegos zazdrosci.

Gość gość
Czy tylko ty masz dzieci i nikt w bloku ich nie posiada?

Gość gość
Proste pytanie a jednak za trudne dla autorki

Gość n88n
gość dziś Polak Polakowi zawsze czegos zazdrosci x - Ty, patrz, ale zajepista bryka jedzie! - To przeciez twój sąsiad. Wczoraj był na giełdzir i kupił sobie nowy samochód. - A to skurfysyn jeden. Ciekawe skąd ma kasę, że tak co roku nowego złoma sobie kupuje? :D