Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pikpokol

Czy jest możliwość znalezienia dominy która nie bierze pieniędzy ?

Polecane posty

Gość Pikpokol

Jak w temacie jestem samotnym 35-letnim mężczyzną, odkąd pamiętam miewam fantazje o tym ze jestem niewolnikiem, strasznie tego pragnę by znaleźć się w takim układzie femdom BDSM. Niestety jak szukałem w internecie profili kobiet wszystkie wymagały daniny co oznacza przynajmniej dla mnie sztuczność, brak autentyzmu, pieniądze odzierają cała relacje z określonego kontekstu, przyznam ze nie da mi to odpowiedniego nasycenia i spełnienia. Czy istnieją kobiety które wchodzą w takie relacje bez przekazywania dóbr materialnych ?

Gość gość
za darmo nic nie ma

Gość gość
Taką dominę będzie trudno znaleźć, właściwie graniczy to z cudem. Dobra wiadomość jest taka, że ja (facet) mogę cię zdominować zupełnie za darmo. Kopanie po jajach, plucie w pysk i sranko do japy, co tylko chcesz kolego:) Wchodzisz? Też mam 35 lat, szczegóły możemy uzgodnić drogą mailową.

Gość Pikpokol
gość dziś gość dziś Graniczy to z cudem ale cuda się zdarzają. Widzę ze kolega lubi chłopców, niestety to nie moje klimaty wole dziewczyny ale jestem tolerancyjny i życzę ci powodzenia w poszukiwaniu partnera.