Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skoczek11

Spotkania z policjantem..

Polecane posty

Gość Skoczek11

Cześć, od miesiąca spotykam się z policjantem 11 lat starszym. Mam 25, jestem ładna i mam super pracę ale narzekam na brak faceta. On policjant 2-krotny rozwodnik z 4 dzieci i alimentami. Mieszka u rodziców, nie ma kasy pan aspirant. Spotykamy się, oczywiście wynajmujemy pokój w pensjonacie, czy po pracy w aucie..mówi że chce ze mną stworzyć prawdziwa relacje i być.. tylko, że znając już go trochę wiem że ma mnóstwo innych na boku.. plus chodzi do burdeli, stąd brak kasy .. jakieś długi itd.. seks mnie wciągnął z nim.. tylko wiem, że kłamie i dziwnie się do mnie zwraca "nie mam czasu na Twoje pier..lenie"itd jest słodki ale dostrzegam drugie oblicze. Emocjonalny wampir. Straciłam wiarę, że poznam kogoś wartościowego. Co robić?

Gość gość
Żal mi Ciebie, naprawdę...

Gość gość
Nabawisz sie tylko klopotow policjant to nie zawod to stan umyslu pognaj go jak najszybciej

Gość Skoczek11
Znajomi mi piszą, że mam to skończyć.. że nie zasługuje na mnie. A dziś jestem po spotkaniu z nim. Mam wolne i cały dzień leżę w łóżku i rozmyślam. Nic mi się nie chce.

Gość gość
Jestes dorosla zrobisx jak zechcesz

Gość gość
jak chodzi po burdelach to pewnie go koledzy z pracy sprzedadzą do przełożonego i już sie nabędzie policjantowania

Gość gość
Prowokacja 0/10

Gość Skoczek11
Oby!! Ale wątpię, że na niego doniosą

Gość Skoczek11
Niestety nie prowokacja. Jeszcze mną manipuluje twierdząc, że wymyślam głupoty

Gość gość
To dostsnie. Meala za odwagr jego koledzy tez tam chodza I szef tez

Gość gość
To fakt - jesteś autotro ku r w ą szma tą i dzi, wką - w sumie to takiej szkoda pomagać, nawet ja impotent olewam cię suko. Nie zgadniesz nigdy dlaczego.

Gość gość
A policjanci to nie wszyscy są k*****i, jest wielu poczciwych i kochanych, dobrych ludzi. Czasy się zmieniły, to już nie komunistyczna milicja... chodzi o to, że jest stary i po dwóch rozwodach. Jakie życie Cię z nim czeka???

Gość Skoczek11
Cudowne. Będę go utrzymywać, a on mnie będzie zdradzał ... Super życie

Gość gość
No to masz już odpowiedź. Poszukaj lepiej wolnego policjanta w swoim wieku. Bo to, że ktoś tutaj jedzie po policji nie ma nic wspólnego z tym, jakim ktoś jest człowiekiem. Jest wielu ambitnych, z******tych policjantów, ktorzy są dobrymi ludźmi. Albo jakikolwiek inny zawód. Akurat zawód nie świadczy o człowieku. Ale 2 rozwody już o czymś chyba świadczą...

Gość Skoczek11
To już świadczy plus te gierki emocjonalne. Typowy d****arz, słaby psychicznie człowiek. Chce tylko sobie uświadomić, że nie mam za czym tęsknić

Gość gość
Zostaw policjanta, zapomnij o nim. Kiedyś będziesz tylko płakać, zobaczysz. Potraktuj moje słowa jak prorocze.