Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znaleziono ciało trzeciego dziecka

Polecane posty

Gość gość
Ale wy jesteście tumany... Tu nie chodzi o pilnowanie cudzych dzieci, tylko zwykły ludzki odruch, o nic więcej... Jeśli plaża była niestrzeżona to nie można rzeczywiście niczego wymagać od ratownika i wcale tego nie wymagam. Pisałam że nie wiem jaka była sytuacja a wy tylko 500+ i patologia. Już wam ta zawiść mózgi przeżarła doszczętnie, żałosne w tym wszystkim jesteście. I już widzę jak bierzecie ze sobą 14 latka jak idziecie do toalety. Sama mam takiego i nie widzę powodu żeby brać go ze sobą jak idę się wysikać. A wy tylko patrzycie gdzie jaka tragedia i już lecą sępy żerować. Byle kogoś zgnoić, dojebać za wszelką cenę, jakby tej kobiecie zależało żeby jej dzieci się utopiły... Wasz poziom jest żałosny, wredne suki z was i tyle.

Gość gość
a ja mam takie pytanie, bo skoro ktos napisał, ze jakim cudem przy takiej masie ludzie ratownicy mieli cos wypatrzyc, to tez sie chyba odnosi do rodziców tych dzieci? początkowo sobie wyobrazałam ze zła pogoda, brak ludzi, nikogo we wodzie, tylko te dzieci, matka co stoi na plazy, a na serio tam było wiecej ludzi niz u mnie w miescie w godzinach szczytu z tego co widac na fotkach. I WC kosztowało 5 zł? chyba osoba co tyle zdziera moze byc współwinan tragedii, bo sama bym nei dała za WC 5 zł

Gość gość
Bzdurą jest pisać o 500+ bo teraz przecież rodzicom będzie łatwiej finansowo,bo dziecko kosztuje więcej niż 500 zł.miesięcznie. W takich momentach nawet nie myśli się o pieniądzach bo stracili trzy życia.Oddaliby wszystko żeby dzieci żyły.

Gość gość
O Boże teraz baba klozetowa jest winna :D:D:D:D:D

Gość gość
no nie dałaś 5 zł za wc to teraz zapłacisz mandat za obsrywanie dzieciakiem krzaków

Gość gość
Na innym forum piszą że ojciec jest biologicznym tylko tego najmłodszego dziecka,a tamta trójka z pierwszego małżeństwa.Ciekawe czy to plotkę ktoś puścił czy to prawda.

Gość gość
Bywam na plaży gdzie masa ludzi. Wiadomo, że przy takiej masie ratownik ma ograniczoną widoczność. Dlatego ja stoję przy dziecku. Ewentualnie jak widzę, że ktoś się topi dre się o ratownika.

Gość gość
Pewnie to prawda dlatego facet miał wywalone na te dzieci.

Gość gość
gość dziś Nieliczny głos rozsądku.

Gość gość
dlaczego jeszcze sąd tej babie nie odebrał tego najmłodszego dziecka? przecież ona jest nienormalna

Gość gość
do gość dziś - no własnie kuźwa wasze dzieci kosztują tylko moje jedno nie kosztuje bo dla cholerów pisowskich jestem za bogata mając 800 zł dochodu na osobę w tym wynajmując mieszkanie. Wasze muszą mieć komputery, telefony, ubrania oryginalne itp. tylko moje nie może nic mieć, nawet wakacji nad morzem bo mnie nie stać, całe wakacje pod blokiem. Pisowce pieprzone oby ich szlag trafił raz na zawsze.

Gość gość
S********j, zrób se drugie i po sprawie, no ile można???????

Gość gość
To ty s********j ze swoimi i nie jęcz tu. Nikt ci ich pilnować nie będzie, nikt nie będzie miał odruchów ludzkich jak im się coś stanie. Też nie dostaję 500+ bo studiujące dzieci to nie dzieci choć są na utrzymaniu rodziców.

Gość gość
zanim rzucisz kamieniem......

Gość gość
Póki co to ty tu jęczysz aż do wyrzygania o te 500+, wyobraź sobie, że pilnuję swoich dzieci ale ty jesteś zbyt tępa by zrozumieć, że jest różnica między pilnowaniem a pomocą gdy dzieje się coś złego. Weź ty idź na jakąś terapię bo się udławisz tym swoim jadem i zawiścią. Szkoda twojego dziecka wychowanego w nienawiści do innych.

Gość gość
22:34 bo to jest program prorodzinny ,mający na celu rozmnażanie się, zachęcający do posiadania większej liczby dzieci to wtedy się dostanie, jeżeli urodzisz drugie dziecko to wtedy będziesz miała 500 plus na oboje. Chyba warto skoro tak ci zależy na tych pieniądzach. Podejrzewam że mąż nie chce drugiego dziecka co??

Gość gość
gość wczoraj Czyli jeśli niepilnowane przez rodziców dziecko, np. 4 letnie, gdzieś na korytarzu zacznie przy Tobie wchodzić na zewnętrzny parapet okna, Ty go nie powstrzymasz cyt: "bo nikt Ci za to nie płaci"? I jeszcze uznasz, że osoba, która zareaguje jest "patologią, bo pomoże dziecku za darmo"? Tp wszystko Twoje słowa! A może wyjmiesz smartfona i będziesz filmowała śmierć dziecka, żeby potem wrzucić na fb i hejtować rodziców? Czy zdajesz sobie sprawę z tego co napisałaś????