Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słuchawki do iPhone'a

Polecane posty

Gość gość

Kto używa niech się wypowie czy te słuchawki są dobre ,lepsze albo takie same jak inne markowe douszne np.jbl sony itp.

Gość gość
Nikt tu nie ma tych słuchawek??? Albo same przygłupy i zboki na kafe zostały ??? Dawać mnie tu odpowiedź bo niw wiem czy dokupywać czy nie !

Gość gość
Przeciętny Polak nie może sobie pozwolić na najnowszego IPhona. Więc słuchawki są mu niepotrzebne.

Gość gość
Ja mam jeszcze przewodowe sluchawki do iphone 5s. Sa raczej zwykle, oczywiscie nie jak te najtansze, ale bez cudow

Gość gość
10.39 mówimy o słuchawkach nie o ajfonie! Podstawowe kosztują ok 120 zl z apla a np sony średniej półki 100-180 więc nie Pier..l że niestac jak są droższe i ludzie kupują!

Gość gość
Pytanie jest czy org aple Są lepsze pod jakimś względem czy nie bo dostałam ipoda bez słuchawek i nie wiem czy warto dokupywać

Gość TaintedLove
Eee a nie dostałaś słuchawek w zestiawie do Iphone? Ja mam tego Iphone 7 http://www.play.pl/telefony/apple/apple-iphone-7-32gb/ I nroamlnei wszystko było. CHoć Creative'a słuchaweczki paiętam kupowałam za 60zł i działały z***biście. ALe jak chcesz wydać więcej to może pionier