Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze dziecko w wieku 35 lat...

Polecane posty

Gość gość

On 40 ja 35 i chcemy się starać o pierwsze dziecko. Myślicie że nie za późno i czy sobie poradzimy ? Jakie jest ryzyko że nie urodzi się zdrowe w naszym wieku. Proszę o porady z doświadczenia.

Gość gość
Nie wiem jakie jest % ryzyko czegokolwiek, ale pod względem materialnym i mądrości życiowej lepiej tak niż jakieś gówniarstwo 25-letnie ma rodzić. Moja chrześnica urodzona z 36-letniej matki jest okazem zdrowia :)

Gość gość
To akuratny wiek. Nie słuchaj debilek.

dokładnie - świetny czas, poza tym, w tym wieku ma się kolejne dzieci więc nie rozumiem dlaczego ma być za późno ...

Gość gość
Ale to nie ma być kolejne dziecko tylko pierwsze !

Gość gość
Jak będziesz potem chodzić na zebrania do szkoły to będą myśleć że babcia przyszła

Gość gość
Akurat naj mniej obchodzic mnie bedzie opinia innych na zebraniu w szkole jak wygladam.

Gość gość
Skoro pragniecie dziecka to czas jest idealny, lepiej może tylko brzmialoby mąż a nie facet, bo ilość tematów gdzie facet zostawil ciężarna kobietę rośnie :-(

Gość gość
Komentarz o babci na zebraniu jest kosmiczny. Zascianek jak nic. Autorko nie pytaj na forum tylko się staraj. Teraz coraz więcej kobiet rodzi pierwsze dziecko po 30 a dzieci są zdrowe. Powodzenia.