Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

z6esc Otoz pracuje z jedną fajną dziewczyną, która coraz bardziej wpada mi w oko. Na początku, gdy zaczynałem tam pracę w sumie nie zwracałem na nią uwagi, jednak od pewnego czasu zacząłem się nią interesować. Zaczynało się od zwykłych uśmiechów, spojrzeń. Teraz praktycznie gdy na siebie spojrzymy to zawsze jest uśmiech na jej twarzy, mojej zresztą też. Niedawno mi się zapytała czy bym czegoś dla niej nie załatwił, powiedziałem, że nie wiem czy mi się to uda, ale spróbuje. Mniejsza o co chodzi. No i teraz tak myślę, że fajnie by było gdybym dał jej te rzeczy gdzieś na neutralnym gruncie, nie w pracy. Może wyszłoby z tego fajne spotkanie. Oboje jesteśmy w podobnym wieku. Nie ma niestety opcji odwieźć czy odprowadzić jej do domu, bo kończymy o innym porach dnia. W ciągu dnia widzę się z nią tylko kilka razy i to na pół minuty, pił minuty przebywamy w tym samym pomieszczeniu, rzadko kiedy jest okazja pogadać, jedynie te uśmiechy. Macie pomysł jak to wszystko rozegrać?

Gość gość
ale żeby żonaty chciał jakies rozgrywki robić ,,,

Gość gość
Kolega z pracy czasami tak się na mnie patrzy, że mam ciarki. Ale czasami jest taki obojetny a wręcz chamski , że myślę , mnie nie lubi.

Gość gość
to jakis zbokol musi byc a jaka branza?

Gość gość
Górnictwo

Gość gość
Ja mam szychte na rano ona na popołudnie