Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem nachalni sąsiedzi i ich dzieci

Polecane posty

Gość gość
Roznica pomiedzy wscibskim sasiadem a zwyczajnie zyczliwym i sympatycznym jest tak latwo wyczuwalna ze kazda inteligentna kobieta szybko sie zorientuje. Ten pierwszy to kara i dopust i absolutnie nie wolno go do domu wpuszczac. Ten drugi to prawdziwy skarb, zdarza sie zadko ale istnieje!

Gość gość
Masz racje, takie rzeczy sie czuje. Dziewczyny ja nie mam zamiaru byc niegrzeczna, tylko stanowczo powoedziec, ze nie mam czasu na spotkania towarzyskie i tyle. Do tej pory mówiłam, ze innym razem, ze zobaczymy itd. Wiem, ze do niczego to nie prowadzi. O mężu wspomniałam, bo dziewczyny o niego pytały.

Gość gość
Powiedz tej babie prosto z mostu że nie nie jesteś zainteresowana jej towarzystwem , to trudne wiem ale inaczej babol nie da Ci spokoju a jej dzieciory ignoruj i tyle.

Gość gość
Sąsiadów tak od biedy można podzielić na upierdliwych i natrętnych, albo są tacy, którzy nawet "dzień dobry" nie powiedzą, traktują nas jak powietrze. Mam takich sąsiadów za płotem. Po dwóch latach był pierwszy ukłon i zdanie wypowiedziane do mnie. Z pozostałymi tylko się sobie kłaniamy i mamy się w kontaktach w telefonie. Zgłaszają, kiedy gdzieś jadą, żeby nie pomyśleć, jak ktoś inny chodzi po placu, że złodzieje