Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość564

Coraz więcej kobiet po 40 umawia się z mężczyznami po 20

Polecane posty

Gość gość564

Dwudziesty pierwszy wiek przyniósł nowe zjawisko społeczne polegające na większej swobodzie realizowaniu potrzeb seksualnych przez kobiety. Teraz to kobieta patrzy na wygląd, chce urodziwego młodzieńca z ciałem modela z którym mogłaby przeżyć upojną noc. Nie imponują już jej tak jak dawniej intelekt, erudycja, wiedza o świecie, siwiejący wychudzony intelektualista nie może już oczarować dojrzałej atrakcyjnej kobiety. Co sadzicie o tym zjawisku ? Czy będzie ono narastało z czasem ? Czy kobiety zrównają się w tych kwestiach z mężczyznami ?

Gość gość
rozumiem synku, ze masz pewne pretensje do uważania siebie za erudytę i takie tam. I tu pierwsze rozczarowanie, zjawisko to było znane zawsze- wystarczy tylko coś czytać, jeśli juz nie opracowania historyczno- socjologiczne, to chociaż powieści z róznych epok.W kazdych czasach kobiety miewały młodych kochanków, utrzymanków, adoratorów. Patrz kultura rycerska, patrz anna Jagiellonka i próby swatania jej z Walezym, patrz generałowa Zajączkowa, która w weku 80 lat miewała kochanków w wieku 20-30, Nałkowska, która młociła młodych jak kombajn, itp itd. Naprawdę żenujące sa takie pseudointelektualne wywody, które wiedza z liceum potrafi obalić i zetrzeć na proch. Więcej czytaj synu, to mniej będzie ciebei świat zaskakiwał

Gość gość
Do 26 roku życia mieszkałem w miejscowości uzdrowiskowej, tam połowa chłopaków uczyła się seksów na 40-50 a czasem i 60 latkach.

Gość gość
Ja jestem po 20 i bardzo podoba mi się teraz pewna znajoma, kobieta po 40 właśnie. Jakby tak zwróciła na mnie uwage pod tym wzgledem to byłoby super :-D Tyle że szanse są marnawe, bo ja nie jestem facetem a ona to nie wiem jakiej jest orientacji, pewnie hetero