Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mega dół, myślałam że to ten

Polecane posty

Gość gość

W końcu poznałam faceta swoich marzeń, jest dokładnie taki jaki powinien być. Przystojny, mądry, samodzielny, niezależny, prowadzi interesujące życie, fajny fom pod miastem. Przelknelam nawet to że jest rozwodnikiem i ma dziecko. Rozstał się prawie 4 lata temu. Wspaniale randki, wyjazdy, super sex, cale noce przetanczone. No i wczoraj mi powiedział że on już nie chce rodziny, dzieci. Że możemy być razem, mieszkać razem ale on się już nigdy nie ożeni. A ja tak chce mieć rodzinę.

Gość gość
Może on jest dzieckiem to bedziesz go niańczyc no chyba, że nie chcesz sie meczyc nianczeniem dorosłego faceta

Gość gość
Dzieckiem na pewno nie jest. Ale poczułam się tak ....jakbym nie była godna bycia matka dzieci takiego faceta. Z jednej strony to rozumiem bo ona już ma dzieci to mu nie zależy, a z drugiej strony ja też bym chciała mieć a jestem już po 30. Dlaczego jak fajny to stawia jakieś swoje warunki :(

Gość gość
Nie jest fajny. Jeat egoista. On juz dziecko ma... a... 1. Kobieta, ktora kocha, nie musi miec, powinna sie poswiecic dla jego wygody, nie ma takich samych praw do posiadania dziecka jak on 2. Po prostu Cie nie kocha, wiec ma gdzies czego pragniesz

Gość gość
Facet ma prawo do własnych wyborów. Jeśli ma złe doświadczenia, nie dziwię się, że nie chce się ponownie żenić, ani też nie chce więcej zobowiązań (może nie jest w stanie więcej udźwignąć). Autorko, nie zachowuj się egoistycznie, facet postawił sprawę jasno, więc się zdecyduj - albo jesteś z nim i akceptujesz jego drogę, albo znajdź sobie kogoś innego. Drugie rozwiązanie wydaje mi się lepsze dla Ciebie.