Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada

Polecane posty

Gość gość

moj maz namawial mnie na zdrade za przyzwoleniem ze to nic takiego ze on nie jest zazdrosny jak chce to moge to zrobic mam jego zgode nawet mi w tym pomógl zapraszajac kolege byl alkochol kolega byl wstawiony mocno a ja mialam go prowokowac.wiec niby przypadkiem rozlozylam nogi kilka razy widzialam ze patrzy na moje majtki maz dol mi znak wiec wyszlam do lazienki i je zdjelam kolejne rozlozenie nog i kolega trafiony zaczol nerwowo przebierac nogami pocierac krocze myslalam ze na tym koniec ale maz nadal daje mi znaki zebym dalej dzialala wstal i wyszedl do drugiego pokoju podeszlam do kolegi rozpielam spodnie i szok takiego duzego jeszcze nie widzialam byl ogromny chyba ze 22cm wzielam do ust tylko sama glowke a pozniej pomyslalam chciales to masz usiadlam mu na kolanach pomimo ze bylam podniecona nie mogl mi wlozyc az wkoncu sie udalo jestem dosyc luzna ale to co poczulam w sobie bylo niesamowite kazdy ruch jego czlonka to niesamowita rozkosz dosyc szybko sie zlal a jego sperma gdy wstalam mu z kolan wyciekla na podloge maz wszedl po chwili kolega jak gdyby nigdy nic a ja na pytanie jak bylo odpowiedzialam ze gorzej jak z nim byl zadowolony a tak naprawde to kolega dal mi jednym stosunkiem wiecej szczescia niz maz przez miesiac czy powinnam to ciagnac dalej?

Gość gość
chciałbym taką żonkę

Gość gość
zdrada dobra jak chcesz odswiezyc zwiazek ja sie zarejestrowałem tu https://firead.org/link/15/40464853 poznałem sasiadke i ja przelecialem, o malo malzenstwo moje sie nie rozlecialo