Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona10000

Mój chłopak niechce pisać ze mną o sexie

Polecane posty

Gość Ona10000

Mam problem. Od 3 miesięcy jestem w związku wirtualnym (na odległość), jeszcze się nie spotkaliśmy i planujemy to raczej w dalszej przyszłości. Jeszcze około miesiąca temu mój chłopak bardzo chętnie pisał ze mną o sexie i tym podobnych sprawach, sam zaczynał ten temat, byłam bardzo zadowolona bo okazało się że mamy podobne preferencje i podniecają nas te same rzeczy. Jednak uległo to zmianie, ostatnio mój chłopak nie zaczyna rozmowy na te tematy i podejrzewam że gdybym ja nie inicjowała to wcale byśmy o tym nie pisali, próbowałam już wielu sposobów- sexowne zdjęcia, czułe słówka, pisanie z lekkim podtekstem; ale mam wrażenie że nic na niego nie działa i nie potrafię go rozpalić, co wcześniej mi się udawało. Wiem że powinnam z nim o tym porozmawiać. Zastanawiam się czy może ma inną dziewczynę, ale trochę niechce mi się w to wierzyć bo zawsze wydawało mi się że mu wystarczam.

Gość gość
już czas na real , wytrzepał się bidok .

Gość gość
Znudziło mu się, ile można klepać w koło i tym samym. Jak szybko nie zadziałasz w realu, stracisz go.

Gość gość
a co to za twór, związek wirtualny? :-D ILE MOŻNA pisać i pisać? Może uznał Cię za łatwą? Chyba że tylko o seks Ci chodzi to rozumiem Twoje rozgoryczenie he he ? Ze mną chłopak próbował pisać o seksie dopiero jak dałam mu kosza i przestało mu na mnie zależeć...dopóki miał nadzieję, traktował mnie poważnie i był zachowawczy a jak wiedział, że z nimjednak nie będę to uznał, że chociaż spróbuje mnie bzyknąć hehe...