Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego robicie te bety ?

Polecane posty

Gość gość
Nie robiłam nigdy bety ale jest mi obojętne kto i ile razy zrobi betę. A nawet jeśli to kaprys to co innym do tego? Autorko co cię to tak boli? Nie stać cię czy co?

Gość gość
A czy autorka pisze że jej nie stać? Po prostu ją to dziwi, bo dla niej to zbędę, skoro i tak będzie dokładnie wszystko wiadomo co i jak za jakiś czas. Uważam tak samo jak ona, choć nigdy nie założyłabym takiego tematu, bo aż tak mnie to nie fascynuje. Ludzie robią różne dziwne rzeczy i już dawno przestało mnie to dziwić.

Gość gość
Dla mnie to bardziej wymierne niż test-sikaniec. W pierwszej ciąży robiłam sikańca 3 razy - kreska nie ciemniała. Przy trzecim teście poszłam na betę i progesteron, powtórzyłam betę 2 dni później i zapisałam się do lekarza, ale ciążę straciłam przed wizytą. Trzy miesiące po tej stracie znowu zaszłam w ciąże, i zrobiłam tylko dwie bety, w 28 i 30 dc (przy cyklach 27 dniowych) i progesteron w 28 dc. Z wynikami tym razem szybko do lekarza, przepisała luteinę i progesteron i 36 tygodni później urodziłam zdrową córeczkę. W kolejnej ciąży też będę badać betę i progesteron.