Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, które nie chcą mieć faceta

Polecane posty

Gość gość
No chcę, chcę dojść do takich pieniędzy, żeby nigdy na nikogo nie liczyć i nie myśleć nawet o tym, że przydałby się ktoś do wspólnego budżetu domowego. Nic od żadnego nie chcę, niech nikt się do mnie już nie zbliża.

Gość brzydzi mnie zdrada
sto promili

Gość gość
Kobiety chca tylko seksu wiec leca na roochaczy potem nagle chca zwiazku ale roochacz nie chce wiec zamiast przyznac sie, ze one popelnialy blad latwiej wbic sobie klamstwa do glowy, ze wszyscy mezczyzni sa zli jednoczesnie olewac, dyskryminowac udawac, ze nie ma tych dobrych

Gość gość
17:44 nawet ci niby dobrzy i spokojni mają za uszami, wiem, bo takich znam. Nie ma *****cz czy nie *****cz, jak NAWET nie *****cz to albo do czasu, albo ma inne bzdety w głowie. Nie wiem jakim musiałby być aniołem, żebym go zechciala.

Gość gość
gość dziś Jak szukasz idealu to juz jest problem z toba a nie mezczyznami. Porzadny ale rudy i skreslasz. Problemy kobiet pierwszego swiata.

Gość gość
Nie o to chodzi, ja na tych niby porządnych też się nacielam, nie ma reguły czy facet jest z patologii czy ma arystokrackie pochodzenie kiedy biologia jest ta sama

Gość gość
alez biologia to biologia, w przypadku LUDZI jest taka sama. zarowno mezczyzn jak i bab. wiec czemu uwazasz sie za jakas wyjatkowa? w twojej generalizacji i splycaniu wszystkich mezczyzn NIC WYJATKOWEGO NIE MA:D

Gość gość
Ogólnie muszę być bardzo pewna siebie i taka "kumpelska", bo mam taki raczej seksowny typ urody i nie chodzi o stylizację (jak się pomaluje to wyglądam jak jakaś p***a z Instagrama i mam duże piersi, więc akurat wiem jak wygląda "porzadnosc" u mężczyzn

Gość gość
Kobieta musi mieć faceta. Kiedyś zostawił mnie dla innej lafiryndy. Poszedł sobie. Mała miejscowość a potrzeby duże. Pieprzylam się w necie dwa lub trzy razy dziennie. Do znudzenia. Nic nie pomogło. Dopiero terapia.

Gość gość
wszyscy faceci to bydlaki

Gość gość
dziś japa draniu !

Gość gość
analogicznie wszystkie baby to szmaty

Gość gość
Nie wszystkie. Są kobiety bardzo wartosciowe, mające swoje zasady. To kurfy niszczą reputację kobiet. Tak jak na tym forume. Dajmy na to samansrake najwieksze tutaj kurfiszcze.

Gość gość
wszystkie nie chcemy facetow wyku'rwiac stad jeb'ane chlopy !🖐️

Gość gość
Ja tam naprawdę kocham Jednego i nie zamierzam przestać. Nie muszę być zależna od kogokolwiek/czegokolwiek, żeby Go kochać. Nie musi dla mnie NIC robić, nie musi nawet być ze mną, jeśli nie chce. To nie ma znaczenia.

Gość gość
Ja nie akceptuje czegoś takiego jak odzielanie uczuć od seksu, a większość mężczyzn tak ma. Dla mnie już to wystarczy, żeby nie chcieć mężczyzny. Dla mnie seks jest wyrazem miłości, więc skoro facet bzyka kobiety dla samego seksu, sprowadza je do roli przedmiotu, to jak mam wierzyć że mnie będzie kochał, a nie będę jedynie seks zabaweczka??? Taki facet traci na wiarygodności. A kiedy adoruja mnie cudzy mężowie, to ręce mi opadają. Im więcej mężczyzn poznaję i obserwuję, tym bardziej ich nie chcę. A przytulić, się mogę do przyjaciółki lub do psa :)

Gość gość
przyzwyczaj sie, faceci to s****wo, nie ma co sie spodziewac po chlopach ze beda zacowywac sie porzadnie, oni sie k*******a jak popadnie

Gość gość
"gość dziś przyzwyczaj sie, faceci to s****wo, nie ma co sie spodziewac po chlopach ze beda zacowywac sie porzadnie, oni sie k*******a jak popadnie" - Następna z chorą głową...

Gość gość
Ja nie chcę mieć faceta, nie odczuwam takiej potrzeby. Związki damsko-męskie są najbardziej pozorne i fałszywe, bo oparte na pożądaniu. Nie ma mowy o żadnej MIŁOŚCI. Kochać to ja mogę mamę, tatę, rodzeństwo, przyjaciela/przyjaciółkę i wówczas chuj mnie obchodzi jak wyglądają, jakiej są płci - to jest miłość. Związki damsko-męskie są kruche, bo wybór tzw. "ukochanej/ukochanego" determinuje przede wszystkim płeć. Faceci są potrzebni jedynie do celów prokreacyjnych, jeżeli jakaś kobieta koniecznie chce mieć dziecko. Ja go mieć nie chcę, więc żadnemu się nie dam dotknąć.

Gość gość
kobiety które nie chcą mieć faceta do 99 zł procentach przypadków brzydale dziwolągi chamidło ecoday

Gość gość
Lepiej być dziwolagiem niż szara masa z wypranym mózgiem za 99 zł.

Gość gość
Facetów nie kochają tylko lesby.