Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiciakotka2000

obawy przed pierwszym razem

Polecane posty

wyjeżdżam z chłopakiem na wakacje nad morze ,mamy wynajęty domek to będzie mój pierwszy wyjazd z chłopakiem i przypuszczam że on na pewno będzie do czegoś dążył ja też tego chcę tylko bardzo się boję jak to będzie bo ja nie mówiłam mu że jestem dziewicą boję się że nie dam rady się przed nim rozebrać,że zrobię się czerwona jak on się rozbierze ,że nie będę dobra w łóżku i że jak będzie mi z nim dobrze to będę za głośno i że będę się za bardzo rzucać po łóżku, i że po tym wydarzeniu straci do mnie szacunek .Kocham go i bardzo chciałabym z nim to zrobić ale ja mam tak że zawsze cholernie się boję nowych rzeczy (spotykamy się od roku ja mam 19 lat on 24) co myślicie o moich obawach czy one są normalne? LICZĘ TYLKO NA POWAŻNE ODPOWIEDZI I PROSZĘ O POTRAKTOWANIE SPRAWY

Gość gość
Wyciągnie pytona to inaczej będziesz gęgać, nie udawaj świetej

Gość gość
Masz dopiero 19 lat, poczekaj z tym jeszcze. Widać przecież, że nie jesteś jeszcze na to gotowa. Będziesz później żałować utraty dziewictwa, a niestety nie da się tego odzyskać

Gość gość
Kicia kotka w innym wątku mam podobne obawy. Pierwszy strach już za mną, ale ja powiedziałam, że jestem virginity I miałam z byłym petting. Przyjął to zwyczajnie ani +ani in -. Podczas pierwszego wspólnego wyjazdu było niezręcznie, bo ja się wstydziłam, czułam dziwnie i niezręcznie. Pierwszy raz spaliśmy w jednym łóżku i pierwszy raz mieliśmy jedną łazienkę. Nawet mnie nago wtedy nie zobaczył a gdy ja go zobaczyłam to zgłupiałam. Niby nie naciskał, ale trudno mu było ukryć, że chciałby poznać mnie też od tej strony. Tydzień później pojawiła się okazja i zbliżyliśmy się do siebie fizycznie. Wierz mi, że było cudnie. Lat mam tyle samo co Ty a mój J jest rok starszy od Twojego. Na razie planujemy zostać przy pieszczotach. Mój pierwszy raz będzie najwcześniej w grudniu, bo wtedy wrócimy z wymiany do kraju gdzie jest lepsza medycyna, antykoncepcja itd. Ile się znacie? I czemu nie chcesz mu powiedzieć, że nigdy nie spółkowałaś z mężczyzną.

Gość kiciakotka2000
jesteśmy razem rok a tego że nie spałam z nikim wstydzę się powiedzieć żeby nie uznał że coś ze mną nie tak bo teraz to nawet 13 latki to robią

Gość gość
A co Cię obchodzą jakieś 13 latki? Myślę ze facet się domyśla. Skoro jesteście rok i nic to raczej nie myśli, że jesteś sex machina co będzie miała siłę całą noc. Powinnaśz nim pogadać. I pomyśl o ochronie. Condoms lubią pękać gdy dziewczyna jest virginity. No i test na hiv niech boyfriend zrobi nie wiesz przeciez z kim miał sex

Gość gość
kiciakotka2000 wczoraj zajdziesz w ciąże głupia i będzie koniec bajki

Gość gość
Jak można wstydzić się dziewictwa? Widać dziewczyno, że jeszcze bardzo mało wiesz o życiu i niestety Twój pierwszy raz nie będzie niczym wyjątkowym, bo Ty nawet wstydzisz się powiedzieć chłopakowi o dziewictwie. Nie wiem co się porobiło z tymi ludźmi, ale znaleźć kogoś mądrego to już teraz graniczy z cudem

Gość gość
Masz 19 lat i wstydzisz się dziewictwa? :D To co mają powiedzieć prawiczki po dwudziestce :D

Gość gość112889
gdyby mi dziewczyna powiedziała że jest dziewicą, byłbym zachwycony że będę jej pierwszym facetem. To niesamowicie zbliża ludzi i zwiększa bardzo szanse trwałości związku. Nie wstydź się. Zaufaj mu- jak się dowie że jesteś dziewicą, będzie jeszcze delikatniejszy. Poproś żeby Ci najpierw zrobił minetkę. Będzie wam razem cudownie. Miłej zabawy!

Gość gość
Rok czasu bez bzykamia I gadania. To co Wy na randkach robicie?

Gość gość
gość dziś Napisał (-a) Ci prawdę!! To Twoja funa i skarb, a ktoś, kto tego nie potrafi docenić, albo co gorsza wyśmieje, nie jest Ciebie wart!! Doceń to zanim nie będzie za późno! Musisz być do końca pewna, że ten gość jest Ciebie wart! I żeby nie było, że to pisze kobieta, jestem facetem, który niejedno już widział.

Gość gość
Błąd, miało być: To Twoja duma...