Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostrzenica zrobila cos zlego czy powiedziec jej matce?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam zrobic. Na weekend przyjechała do nas siostra z mezem i dzieckiem. Corka jej nudzila sie z nami,więc siedziala z psem. To grzeczne dziecko, dlatego mogli zostac sami. Jednak nagle przyłapalam ją jak dotyka psa po siurku :O nic nir powiedzialam, wyszlam, caly wieczór myslalam co mam zrobić? Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość gość
na miejscu bym jej jebła

Gość gość
Ile ma lat? Dzieciaki w pewnym wieku sa poprostu ciekawe i robią głupie rzeczy z ciekawosci

Gość gość
Biedny pies :O

Gość gość
Ma 8lat. Pies nie reagowal, nie robiła mu krzywdy, ona lubi zwierzęta, ma w domu chomika, troszczy sie bardzo, pies ją lubi. Ona glaskala go, jemu to było obojetne. Pytanie czy to normalne w tym wieku?

Gość gość
Jakis zbok zaklada temat a wy odpisujecie.

Gość gość
Powiedz rodzicom, porazmawiają z nią i jej wszystko wyjaśnią. To tylko dziecko jest ciekawe wszystkiego, dla tego z dziećmi trzeba rozmawiać o wszystkim i im tłumaczyć.

Gość gość
Nie jestem zbokiem, martwie sie o nia. Nie znam sie na dzieciach.

Gość gość
Ja pamiętam ze jak byłam w podobnym wieku tez zauwazylam u psa cos dziwnego i przez moment mnie to interesowało o co chodzi.Pewnie miała tak samo,nie nakrecaj afery,to jeszcze dziecko.Co innego jakby nastolatek macal psa.

Gość gość
A co to bylo wtedy u psa? No moze tak, dlatego dobrze was spytać czasem o radę, bo nie chciałam wywolac afery, jej mama a moja siostra jest strasznie przewrazliwiona.

Gość gość
Jak to co? K***s.Byłam w tym wieku i widziałam ze cos mu czasem wystaje i było to dla mnie mega dziwne i przygladalam mu się czemu tak się robi hah dziecko nie wiw jeszcze różnych rzeczy to jest ciwkawe.Daj spokój i zapomnij o sprawie.Jak mowie można by się było martwić jakby to byl nastolatek świadomy swoich działań.

Gość gość
Masz na myśli psia szmine? Dotykalas tego? I co pies na to? To tutaj nie bylo az takiej akcji. Pies lezal zupelnie obojetny, a ona go dotykala po tej części jak po kazdej innej. To juz w ogole nie muszę sie przejmować.