Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nim teraz jeździć?

Polecane posty

Gość gość

Otóż mam taki problem. Od roku czasu nie wychodzę z domu i izoluje się od ludzi. Nie pamiętam kiedy byłam gdzieś sama i jechałam autobusem. Mam problem z kierowcą autobusu którym dotychczas jeździłam. Otóż od najmłodszych lat nie umiałam się w nim zachować. Chcąc kupić bilet mówiłam do niego od rzeczy. Boje się że znajomi którzy nim jeździli to słyszeli i że uważają mnie za wariatkę. Kiedy ostatni raz nim jechałam kierowca wsiadając i mnie widząc śmiał się że mnie. Nie wiem jak ja mam dalej funkcjonować.

Gość gość
Pamiętaj, jak chcesz pierdnąć w autobusie to wcześniej wszystkich ostrzeż, że będzie śmierdziało.

Gość gość
Ja nie byłam pijana czy coś. Poprostu przestraszona myślą że będę kontrolowana kupując bilet mówiłam od rzeczy. Po pierwsze nie wiedziałam jaki mogę kupić żeby nie było problemu. Poprostu pod wpływem stresu tej sytuacji mówiłam notorycznie od rzeczy. Teraz mam z tym problem .

Gość gość
Jestem nieśmiała osoba. Są sytuacje które wywołują stres albo napięcie i nie wiadomo jak się w nich zachować. Jestem z miejsca gdzie się wszyscy znają, boje się że ludzie to zauważyli i że moje koleżanki będą się że mnie śmiać. Nie wiem jak mam normalnie funkcjonować.