Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrakcynosc kobiety

Polecane posty

Gość gość

Jak postrzegacie atrakcyjność kobiety? Poprzez wygląd? Inteligencje? A może poczucie humoru? Kobieta atrakcyjna to jaka kobieta?

Gość gość
Prezencja i sposób bycia

Gość gość
Gdy poznałem moją żonę w pierwszej kolejności zwróciłem uwagę na jej ładną twarz i zgrabną figurę. Ponieważ fajnie nam się rozmawiało postanowiłem kontynuować znajomość. Od razu wiedziałem, że to jest to. Gdyby była tylko ładna, a ciężko by się z nią rozmawiało to nie byłbym zainteresowany bliższą znajomością. . Zanim poznałem moją żonę, miałem przygodę z piękną dziewczyną, którą poznałem podczas wakacji. Ona była śliczna i zgrabna ale jednocześnie była bardzo prostą dziewczyną, która miała problemy z nauką już w szkole podstawowej. Przeżyłem z nią kilka miłych chwil, ale nie wyobrażam sobie aby ona została moją żoną. Po prostu wstydziłbym się jej przed znajomymi i rodziną. Z nią nie byłoby o czym rozmawiać.

Gość gość
A mając żonę inne kobiety nie są już dla Cb atrakcyjne? Chodzi o wygląd..??

Gość gość
... a jeśli są to jakie?

Gość gość
13.32. Podobają mi się kobiety zadbane,wesołe i uśmiechnięte. Nie muszą być piękne, ale brzydkiej nie podrywałbym. Kobieta musi mieć coś z wyglądu. Nie byłbym w stanie zmusić się do bycia z kobietą, która mi się nie podoba fizycznie. Przeciętna kobieta też może być interesująca. Z wyglądu nie odpowiadają mi kobiety otyłe. Kilka lat temu poznałem mężatkę -wtedy lat 30. Ona z wyglądu jest przeciętna, ale ma taką świeżą młodzieńczą twarz. Ma też tendencję do tycia. Nie jest otyła, ale daleko jej do zgrabnej figury. Mimo tego ona mi się podoba. Jest wesoła, mamy wspólne tematy. Ona nawet ze mną flirtuje. Nie przeszkadza mi to, wręcz przeciwnie. Gdyby ona mi się nie podobała to flirt z jej strony przyjąłbym z niesmakiem i unikałbym jej. Gdybyśmy się spotkali w innej rzeczywistości nie miałbym nic przeciwko temu aby była moją partnerką.

Gość gość
A przykładowo.. jeśli kobieta ma talię osy, szerokie biodra, i w ogóle emanuje kobiecością, powiedzmy mieści się w tzw kanonie piękna figurą, ale ma brzydka twarz? Albo na odwrót? Wtedy też może być atrakcyjna?

Gość gość
13:53 Tobie flirt nie przeszkadza a czy żonie? ;) Ogólnie to trudny temat, ktoś nazwie kogoś atrakcyjnym a kogoś przeciętnym lecz czy to jakaś prawda uniwersalna? Każdemu może podobać się coś innego :) Ta sama osoba może wywoływać różne reakcje. Dla jednego kobieta będzie już za duża a drugi będzie zachwycony, dla innego już będzie za szczupła i mizerna a inny dostanie wytrzeszczu ;) Kogoś innego ujmie głos i piekne włosy a innego ciepło, biust i piekne stopy :D Ile osób tyle definicji. Ale ogólnie chodzi o to żeby dobrze się czuć z taką osobą i czuć przyciąganie.

Gość gość
" Przeżyłem z nią kilka miłych chwil, ale nie wyobrażam sobie aby ona została moją żoną. Po prostu wstydziłbym się jej przed znajomymi i rodziną. Z nią nie byłoby o czym rozmawiać." x Ale posuwac jej się nie wstydziłes :O Tyle właśnie warci są faceci :O

Gość gość
14.12 Trudno odpowiedzieć na twoje pytanie. Mam z tym problem gdyż moja żona jest zgrabna i ma ładną twarz. Miałem koleżankę, która była bardzo zgrabna, szczupła i do tego miała duże piersi. Wręcz ideał jeśli chodzi o ciało i figurę. Feler w tym, że ona miała wyjątkowo szpetną twarz. Zastanawiałem się nad tym czy chciałbym ją jako moją partnerkę. Nawiasem mówiąc miałem u niej kiedyś szanse gdy nie znałem jeszcze mojej żony i byłem singlem. Jej ciało kusiło. Pieścić takie ciało to marzenie każdego faceta. Tylko ta jej twarz.....Sądzę, że jednak odpuścił bym sobie związek z nią. Ona była bardzo fajna z charakteru i byłaby świetną partnerką. Ja jednak z czasem oglądał bym się za innymi gdybym był z nią w związku. Spotkałem kilka pięknych kobiet w różnych etapach mojego życia więc wiem, że skok w bok z ładniejszą kobietą byłby tylko kwestią czasu. Jeżeli ma się atrakcyjną żonę to łatwiej oprzeć się pokusom,które czyhają na każdym kroku. Wiem, że podpadłem teraz wielu kobietom. Ta moja koleżanka wyjechała z Polski. Za granicą znalazła partnera, z którym wzięła ślub.

Gość gość
Uważam że mężczyzna goni za ideałem kobiety. Ja np jestem przeciętna. Mam przeciętna figurę, twarz.. i nie widzę żeby np moi znajomi koledzy "oglądali się za mną". Natomiast moja koleżanka jest ładna, figurą idealna, i cały czas się koło niej kręcą

Gość gość
nie musi być zgrabna , ciałko może mieć ale żeby głupia nie była i nie przeklinała za dużo .

Każdy ma swój typ Każdy ma jakiegoś bzika :) Blondynki, brunetki Do wyboru ale Najważniejsze :) Liczy się to coś Jakaś chemia być musi ;)

Gość gość
Hmm powiem cos o znajomej. Twarz ładna, dla niektórych bardzo, figury modelki brak, lekka nadwaga ale dość proporcjonalna, po prostu większa trochę wszędzie, ubiera się zachowawczo, żadnych tam obcisłych ubrań czy spódniczek. Powodzenie? Owszem, pomimo iż ma męża i tak ja podrywają.

Gość gość
15:03 Powiem Ci że nie chciałabym być na miejscu twojej żony :O Ty tak naprawdę nie kochasz żadnej kobiety, jedynie ich pożądasz. Co mi po facecie, który byłby ze mną tylko ze względu na mój wygląd? A tak naprawdę mógłby z każdą inną, równie ładna lub ładniejsza. Mam obrzydzenie do płci męskiej :O faceci nie zasługują na miłości a tym bardziej na wierność.

Gość gość
musi dobrze ssac k****a i malo gadac wtedy jest idealna do zwiazku

Gość gość
15:03 źle zrozumiałaś chyba odp tego goscia pod moim pytaniem... On wypowiedział się tylko na temat atrakcyjności, wokół niego krążył :) ;) pytanie było o atrakcyjnosc a nie o to dlaczego kocha żonę...

Gość gość
15.03Nie jest ze mną tak źle. Nie zdradziłem żony mimo tego, że miałem do tego okazje.Jeżeli na coś sobie pozwoliłem to tylko na niewinny flirt, ale to tylko wtedy gdy to kobieta zaczynała. W jednym przypadku była to moja kumpela ze szkoły, która była jedną z najpiękniejszych dziewczyn w szkole. Ona jest młodą wdową. Pomagałem jej w trudnych chwilach. W drugim przypadku była to moja znajoma o10 lat młodsza ode mnie. Spotykamy się u niej w domu na kawie. Jej mąż w tygodniu przebywa daleko od domu gdyż pracuje w terenie. Ona zaczęła flirt, a ja nie mogłem się oprzeć ze względu na to, że mam do niej słabość gdyż fajnie nam się rozmawia i ona jest dużo młodsza ode mnie. Zaznaczam jednak, że z żadną z tych kobiet nie poszedłem do łóżka.

Gość gość
chwalisz sie cieniasie !!!!

Gość gość
Tu nie ma czym się chwalić. Flirtowanie to nie powód do przechwałek gdyż to nic nadzwyczajnego. Każdy może flirtować.

Gość gość
"Ja jednak z czasem oglądał bym się za innymi gdybym był z nią w związku. Spotkałem kilka pięknych kobiet w różnych etapach mojego życia więc wiem, że skok w bok z ładniejszą kobietą byłby tylko kwestią czasu. Jeżeli ma się atrakcyjną żonę to łatwiej oprzeć się pokusom,które czyhają na każdym kroku." x No proszę, proszę. Zwykłe pytanie o atrakcyjność, a przy okazji wychodzi ile warci są niektórzy faceci. Domniemam, że autor powyższej wypowiedzi i tak prędzej czy później zdradzi żonę. Wystarczy że za parę lat jej uroda trochę sie popsuje lub się mu opaczy. W końcu pokusy czyhają na każdym kroku.

Gość gość
Ja nie jestem atrakcyjna, bo jestem nieśmiała

Gość gość
Opaczy no :D

Gość gość
19.18 Nieśmiała nie znaczy że nieatrakcyjna.

Gość gość
Powiem Ci że nie chciałabym być na miejscu twojej żony pechowiec.gif Ty tak naprawdę nie kochasz żadnej kobiety, jedynie ich pożądasz. Co mi po facecie, który byłby ze mną tylko ze względu na mój wygląd? A tak naprawdę mógłby z każdą inną, równie ładna lub ładniejsza. Mam obrzydzenie do płci męskiej pechowiec.gif faceci nie zasługują na miłości a tym bardziej na wierność. x Bełkot frustratki.

Gość gość
No proszę, proszę. Zwykłe pytanie o atrakcyjność, a przy okazji wychodzi ile warci są niektórzy faceci. Domniemam, że autor powyższej wypowiedzi i tak prędzej czy później zdradzi żonę. Wystarczy że za parę lat jej uroda trochę sie popsuje lub się mu opaczy. W końcu pokusy czyhają na każdym kroku. x Nic nie zrozumiałaś lala.

Gość gość
Najbardziej atrakcyjne kobiety są po prostu ładne, zgrabne i z dużym biustem.

Gość gość Lidka 28
Ja czułam się nie atrakcyjna po ciąży, nie mniej jak schudłam po zastosowaniu Slimunox, to moja samoocena wróciła do normy

Gość gość
Kobiety rzadko posiadaja inteligencje patrzac na jakich dupkow lataja