Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z narzeczonym

Polecane posty

Gość gość

charaktery mamy podobne, lubimy tę samą muzykę, nasze matki sie zaprzyjaźniły, obydowje chcemy mieć dzieci i dużo podróżować jest przystojny, dowcipny, dobrze zarabia wszystko niby super, slub za pasem ale mam pewien problem, on jest kuloziemcem. nie pomaga wspólne oglądanie filmików, czytanie naukowych artykułów. wspólna obserwacja nieba. nic do niego nie dociera. z jakiegoś powodu zapragnął być tubą propagandową Światowego Rządu i Illuminati. :( jak go przekonać co do tego, jak naprawdę wygląda nasza planeta?

Gość gość
Idź z nim do psychologa..innego wyjścia nie widzę.

Gość gość
Ty tak Serio?

Gość gość
a co mu psycholog pomoże?:( :( co jeśli on naszemu dziecku zacznie coś pieprzyć o grawitacji? przewróciłaś się córcia, bo istnieje grawitacja?:O really? nie dość że w szkole propaganda na masową skalę, to jeszcze tatuś taki głupi?:( i pewnie będzie bajki opowiadał co mieszka w "jądrze Ziemi" cokolwiek to jest:O

Gość gość
Hahaha:D:D:D

Gość gość
Na prawdę tak myślę. Normalny człowiek się tak nie zachowuje na codzien. To co on mówi nie jest głupie ani straszne. Ale nie może tym ciągle żyć i mieszać w to najbliższych. Dobry psycholog mu pomoze

Gość gość
Ja bym go zostawiła na Twoim miejscu...

Gość brokeninside87
b

Gość gość
Nie zadawaj się z nim, a co jeśli będzie wmawiać dziecku, że ziemia jest kulą... Oszalałaś? Zostaw go jak najszybciej, na dłuższą metę z nim nie wytrzymasz. Do kuloziemcow nie trafiają, żadne argumenty...