Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byti00

Tabletki na powiększenie piersi, ProBreast Plus, Bust Up itp itd

Polecane posty

Gość Byti00

Hej, mam 18 lat i zastanawiam się nad kupnem ProBreast Plus (bądź innych tabletek tego typu), ale mam kilka pytań 1. Czy te tabletki są bezpieczne w stosowaniu? 2. Czy występują jakieś skutki uboczne? Jeżeli tak to jakie? 3. Czy wgl działają? 4. Czy efekty są długotrwałe? Prosiłabym abyście napisały jakie konkretnie tabletki stosowałyście na powiększenie piersi, ile czasu itp itd Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedzi :)

Gość gość
Nieskuteczne, za to zagrażające różnego rodzaju powikłaniami, a nawet nowotworem. Działanie większości polega na stymulacji organizmu do zatrzymywania więcej wody w komórkach. Działają tylko, póki bierzesz, a jak przestaniesz, efekt zanika (jeśli w ogóle jakiś był wymierny). Szkoda czasu i pieniędzy, już lepiej zbieraj na operacyjne powiększenie, innej metody nie ma, jak chcesz mieć większe.

Gość gość
Skąd masz te informacje ,że te tabletki grożą nowotworem?? Od kiedy zioła: kozieradka,chmiel grożą nowotworem i jakimiś innymi groznymi powikłaniami czyli jakimi? Te tabletki mają w składzie tylko zioła i są w pełni bezpieczne.A na tabletkach antykocepcyjnych masz napisane,że mogą grozić nowotworem,torbielami itp.ale to są hormony.Jakoś tysiące osób bierze antykoncepcję mimo tych informacji,czym może grozić przyjmowanie i bierze.A w tych tabletkach masz jakieś hormony syntetyczne? Ja brałam i jakoś nic mi nie było,minęło już sporo czasu od kuracji i wszystko ze mną ok.Jak nie wiesz nic o produkcie lub nie testowałaś to się nie wypowiadaj.