Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podobam się facetom

Polecane posty

Gość gość

To znaczy, że jestem brzydka :O szkoda, że każdy mnie okłamuje i mówi, że jest wręcz odwrotnie :O

Gość prawi 124
a robisz cos w tym kierunku by lepiej wyglądać ? Wygladzić cerę , itd,.,.

Gość gość
Nie mam pryszczy :D mam idealną cerę

Gość gość
Nie da się już nic zrobić

Gość prawi 124
na poprawę cery dobre jest spozywanie jajecznicy .,,. Zauwazylem ze kilka modelek robi na sniadanie czesto jajecznice obejrzyj ten film przygotowanie posiłku zaczyna się od 1: 06 https://www.youtube.com/watch?v=KWyrStnGtVs

Gość prawi 124
na cerę wazne sa witaminy A, B oraz E A - znajdziesz w marchewce , maśle i pomidorach B - w żółtku jaj , kaszy gryczanej E jest w pomidorach , ziarnach sezamu i nasionach slonecznika

Gość prawi 124
przynajmniej 2 razy w tygodniu zjesc jajecznice ,.,

Gość gość
Nie mam problemów z cerą zj***e, który nigdy nie zamoczył ty śmiesz mi coś doradzać hahahaha

Gość prawi 124
ale za to masz problem z mózgiem , a na to rady nie ma

Gość gość
Współczuję, ja się podobam i to dużo młodszym ode mnie. Jestem ładna i wyglądam na 20 lat mniej niż mam, wszyscy mi to mówią.

Hejka tez młodziej wyglądam i ludzie się tego czepiają nie martw się ja za to mogę ubierać się w jednorozki i mam wyj****e

Gość gość
Ja też nie ale co zrobić?

Gość gość
16:27 To tak jakby 25latka mówiła, że wyglada na 5 :D:D Nie ośmieszaj się kobieto.

Gość gość
Ale ja mam duzo więcej niż 25, idiotko.

Gość gość
16:53 No jak masz 40 to w życiu nie wyglądasz na 20 arogancka ropucho hahaha I nie jestem kobietą idiotko

Gość gość
Raczej jesteś kobietą, to widać po skali zawiści jaka cię zżrera :D

Gość gość
16:53 jesteś stara baba której fałszywie slodza i jeszcze kogoś wyzywasz, każda na kafe mówi zs wygląda jakby miała 15 lat a mają 40 wygladajac na 45

Gość gość
Uważaj bo cię do przedszkola zapisza, nie ma jak slodzenie samej sobie , najlepsze jest ze dosłownie każde stare babsko mówi że wygląda jak podlotek, tak trudno pogodzić się ze staroscia?

Gość gość
Ja mam właśnie taka ciotkę. Ma ona 46 lat a mówi, ze wyglada na 28 :D Podobno Ukraińcy i Polacy z fabryk mowia jej jaka to ona nie jest piękna. Wyglada tak na 42 lata moim zdaniem

Gość gość
W d. mam twoja zawiść, do tego jeszcze gubisz się prostych rachunkach, jesteś głupia i pewnie brzydka bo nie reagowałabyś z taką bezsilna złością :D

Gość gość
Do 25 roku życia można wyglądać dość młodo, śle już 28-32 kobieta traci swoją świeżość może być atrakcyjna, ale widać, ze już jest stara

Gość gość
A ja nie znam żadnego ukraińca ani robola, nie napisałam też że wyglądam na nastolatkę, ale na kobietę młodszą o 20 lat, musisz to przełknąć ty wredna zazdrosna potworo :D

Gość gość
Ignorujcie hejty trolli. Umieją tylko kopiować nienawistne teksty inceli z reddita.

Gość gość
Starość można poznać nawet po głosie czy zmianie rysow twarzy , madonna używa botoksu , najdroższych kremów a nadal wygląda jak stara baba tylko zadbana i bez zmarszczek bo starość to nie są tylko zmarszczki a nawet zmieniony głos , wyjątkami są takie kobiety jak Selena Gomez czy miranda Kerr ale wątpię żebyś tak wyglądała , możesz być zadbana ale wieku nie oszukasz

Gość gość
Ale mirranda wyglada tak na 28-30 lat mini, ze jest ładna. Sekena ma 25 lat, wiec jeszcze świeżo może wyglądać dałabym jej tak 21

Gość gość
Mam serdecznie wyrąbane na ciebie, seleny i mirandy, teraz idę na randkę a ty tu gnij i rób pod siebie ze złości i zawiści 🖐️

Gość gość
Idę na randkę z bogatym Norwegiem. Drogie auto, drogie ciuchy, drogę zeby i ja szyk i klasa sama w sobie, bo wyglądam 20 lat młodziej.

Gość gość
Nikt ci randek nie zazdrości bo kobiety mają o tyle łatwiej że nawet potwór może iść na randkę , jesteś po prostu pyszna i zapatrzona w siebie , moja 50 letnią sąsiadka która wygląda jak gollum po wybuchu bomby atomowej też się umawia na randki , nabierz trochę pokory bo ty jesteś bardzo pewna siebie a nie ładna

Gość gość
Będzie na botoks. Ma kasę a ja mam duze usta i potrafię nimi pracować dzieki temu również moje tamwarz jest jędrniejsze. Na insta dostałam nawet zaproszenie od pewnego Jamajczyka do Francji, bo tam teraz mieszka a kasę ma a ja na botoksy i kwasy potrzebuje, by wyglądać 20 lat młodziej :-)

Gość gość
Żyj dalej marzeniami ze zaraz jak Krzysiu Ibisz będziesz się cofać do przedszkola , i te marzenia o norwegiach z jachtami, pewnie pracować też ci się nie chce , oni mają piękne młode kobiety z Rosji Japonii , uważaj bo się wezmą za stara polke która się tylko przechwala i ma podły charakter