Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie czy na jesień nosicie adidasy new balance?

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat i mam roczne dziecko. Jakie buty nosicie na jesień? Bo nie wiem co kupić? Jakieś botki na obcasie chyba na codzień odpadają, co roku chodzę w adidasach wlasnie ostatnio new balance czy wy tez tak sie ubieracie

Gość gość
Jesteś upośledzona, ze nie wiesz jakie buty lubisz i w jakich czujesz się dobrze? Jak ci napiszę, ze takie noszę, to kupisz? A jak napiszę, ze nie noszę , to nie kupisz? Może jeszcze spytaj nas czy robimy kupę rano czy wieczorem, bo nie wiesz kiedy robić:O

Gość gość
Np właśnie kiedy robicie kupę??? Bo jak wieczorem to tez wycisnę wieczorem.

Gość gość
To podszyw ale chciałam zapytać jakie nosicie buty

Gość gość
Jak jesień to tylko gumofilce. A kloca walę rano po wypiciu kawy, czasem drugi późnym popołudniem

Gość gość
A jeśli nie jestem mamusią mogę nosić adidasy nev balans czy nie mogę.

Gość gość
Ja akurat nie miałam nigdy tych butów, za to dzieciom kupuję i jestem zadowolona. Sama w sportowych na spacery z pieskiem chodzę, rower, spacer, mam Adidas. Do pracy i onne wyjścia noszę wygodne skorzane buty, przeważnie bez obcasa albo na niskim.

Gość gość
mam kilka par new balance i nosze codziennie praktycznie cały rok, pomijajac zime oczywiscie :)

Gość gość
New balance tak słabo się sprzedaje ze musicie robić reklamę na kafe? :-D

Gość gość
Ja popylam tylko w gumiakach marki Prowodnik z Rygi. Polecam! Za granicą co druga w takich popyla. New balamsy są już niemodne.

Gość gość
Poprzedniej jesieni kupiłam new balance a byłam już mama 3 latka. Kolor czarny wiec typowo jesienny. Teraz jestem w drugiej ciazy i tez będę je nosić bo przecież nie wyrzucę niezniszczonych butów za 300zl

Gość gość
Na jesnien reeboki clasic białe-czyszczą się rewelacyjnie. Teraz mam nike jakieś zamszowe tez się będą elegancko czyścić coś czuje. Sportowe buty zakładam tez do płaszcza beżowego, do tego jeansy jasne, koszula i adidasy.

Gość gość
new balance to nie adidasy, tak samo jak pampersy to nie pieluchy.... ciemnogród.

Gość gość
Ja noszę trampki. Mam 27 l i moj mąż twierdzi że jestem za stara na nich :)

Gość gość
Wy staruchy.. zabraniam wam noszenia sportowych butów. Jak macie dzieci to powinnyście nosić buty skórzana zawsze ze skarpetka rajstopowa pod spodem. Inne buty to do moralne dla matek i dojrzałych kobiet

Gość gość
Ja sportowe buty noszę tylko do uprawiania sportu. New balance mi się bardzo nie podobają wizualnie przez to wielkie N. Kiedyś myślałam, że to jakaś marka bazarowa za 30 zł :D

Gość gość
Stare baby a w adidasach zapieprzaja żenada

Gość gość
Mi się New Balance osobiście nie podobają tak samo jak każde inne buty z wielkim logo. Jakie ja buty noszę jesienią jako 31 latka, matka dwójki dzieci? To zależy od stroju jaki w danym momencie mam. Tak więc noszę klasyczne trampki, botki na płaskiej podeszwie, botki na obcasie, późniejszą jesienią, kiedy jest już chłodniej i deszczowo noszę skórzane kozaki na obcasie.

Gość gość
wy te 500 zl na dziecko wydajcie a nie polowe na buty pasozyty pierdoIone