Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłybyście z facetem homofobem?

Polecane posty

Gość Bisex
20:36 Nie mam kolezanek bo moj facet jest gejem i jest o nie zazdrosny bo boi sie ze go moge zdradzic z kobieta. Jak ogladam sie na ulicy za kobieta to jest zly, Zadaje sie tylko z siostra i kuzynka z damskiego towarzstwa obecnie i z nimi zdarza mi sie wychodzic gdzies a z innymi kobietami to raczej dystans.

Gość gość
gość dziś - kolejny lewacki cwok nie odrozniajacy nacjonalizmu od faszyzmu, i co ci przeszkadza np. glupi krzyz na bluzce??? skoro ci to przeszkadza to nie dziw się potem ze innym może przeszkadzać gej 🖐️

Gość Bisex
20:42 Wyraznie napisalem ze do normalnych patriotow nikt nic nie ma ,i UMIEM ICH ODROZNIAC. Naucz sie po polsku czytac ! Zreszta nie trzeba byc lewakiem by miec nieprzychylne zdanie na temat ''nacjonalistow''

Gość gość
rozumiem ze nikt mi nie doradzi w moim temacie tylko teraz kłócicie się o nacjonalistów

Gość gość
"Moze mi ktoś doradzić na mój temat? " x Tak jak napisał gość wyżej - zapytaj najpierw ojca, czy ma coś przeciwko temu żebyś powiedziała chłopakowi czy tam najbliższym znajomym, bo może by nie chciał? Nie wiem jak wygląda sytuacja z twoim ojcem, jak bardzo się ukrywa czy wcale, ale wypadałoby spytać.

Gość gość
nie ojciec, tylko mama. Ona raczej nie miałaby nic przeciwko tu chodzi o to ze boje się reakcji innych

Gość gość
byłabyś głupia gdybyś o tym powiedziała komukolwiek, to jest sprawa twojej mamy i nie masz prawa nikomu o tym rozgłaszać. Chcesz żeby twoja mama miała przez to nieprzyjemności?