Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci lubią chamskie kobiety

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda, widzę to codziennie

Gość gość
Raczej tylko zniewiesciali maminsynki szukający sensu życia wolą chamskie baby

Gość gość
Jestem w paczce znajomych, doszla nowa dziewczyna chamska i wiecie co w paczce jest 4rech chlopakow i 3ech z nich na nią leci. No szok, świat się odwraca do góry nogami.

Gość gość
Dodam, że nie jest fajna z wyglądu.

Gość gość
Prostactwo prostactwo przyciąga. Prostaczka nie zainteresuje sobą faceta z klasą, tym bardziej niewyjściowa z wyglądu.

Gość gość
no to zaluj. "w paczce" - widac ze to mloda mlodziez, wlasciwie dzieciaki, jeszcze wam sie pozmienia wartosciowanie.

Gość gość
Widać że pisała to sfrustrowane dziewczątko, szara myszka bojąca się facetów.Zresztą jak ktoś dodaje w swoim wpisie "taka prawda" to z reguły to nie ma wiele wspólnego z prawdą :) Normalny facet szukaj miłej, kulturalnej dziewczyny. 5/10 z wyglądu ale na poziomie zawsze będzie miała przewagę nad 8/10 ale chamidłem. Faceci aż tak bardzo nie patrzą na wygląd, chcą mieć przy sobie miłą, normalną dziewczynę.

Gość gość
Dziewczyna o ktorej piszę jest chamska, nie szanuje innych i to jest dziwne.

Gość gość
Nie dlatego lubiłem karyne :/

Gość gość
Faceci zainteresowują się czymś nowym ,innym . Po czasie zauważą ,że z tej mąki chleba nie będzie . Mnie denerwuje przeklinająca bez specjalnego powodu kobieta . Do tego fajka ,męskie zachowania, odruchy i...okazuje się ,że to wszystko jakaś maska słabej kobiety . Najgorsze ,że ona w tym trwa i na tym traci ,ale dalej brnie w ten wymyślony image.

Gość gość
:D hahaha :D

Bogate doświadczenia życiowe i zdolność obserwacji świata często owocują w mądrość.

Gość gość
Wspolczesne kobiety sa chamskie wiec albo bierzesz chamke albo jestes prawiczkiem

Gość gość
Chamka i prostaczka, która do podwładnego mówi: mam cię w doopie, głowa boli? to w doopie lżej, wypieprzaj stąd itp nawet jak liże tykek "ukochanemu" i udaje ciepła i dobrą kobietę pozostaje chamką i prostaczką chwalącą się, że klnie przy "ukochabym"; ale mu to nie przeszkadza, bo dogadza mu w łóżku jak on chce.

Gość gość
Faceci lecą na chamskie bo teraz 90 % kobiet taką jest, z resztą chamstwo wśród kobiet już zaczyna się niestety uważać za normę

Gość gość
Niestety też to zauważyłam już od dawna:/ wolą te pyskate, bardziej wulgarne zarówno jeśli chodzi o słownictwo jak i styl bycia oraz ubieranie się, chamskie i zadziorne.