Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nadajecie swoim dzieciom takie dziwne imiona :(

Polecane posty

Gość gość

Mam na imię Natasza - nienawidzę tego imienia :( Koleżanki śmieją się z tej spolszczonej pisowni i nie jest to przyjemne. Widzę, że ostatnio jest moda na takie p******e spolszczone imiona. Niedawno spotkałam parkę bliźniaków - Rodżera i Karmen - no jak tak można :(

Gość gość
Lepiej żeby klasa składała się z 6 kas, 10 ann i 8 Oli

Gość gość
Wolałabym być nawet setną Anka czy Kaśka, niż jedyna Karmen- wtf?? Autorka ma rację niestety, ale trzeba się przecież silic na oryginalność kosztem dzieci

Gość gość
Brajan i Dżesika... dla mnie to też dramat. Pozostaje mieć nadzieję, że jak te dzieci podrosną i będą mieć po naście lat, to społeczeństwo będzie przyzwyczajone do tych imion i już nie będą dziwaczne.

Gość gość
dziś dokladnie tak! Duzo lepiej.Dziecko zamkniete w sobie i ciche z dzjwnym imieniem bedzie sie zle czulo,.dziecko ekspansywne, przebojowe, wyrozni sie ksywka! Z reszta sa imiona popularne, a nadawane niezwykle rzadko np Robert, Grzegorz, Daniel, Rafal w kazdym wieku mozna spotkac , a prawdopodobienstwo ze w klasie bedzoe dwoch, jest nikle.

Gość gość
Jesteście strasznie ograniczone oceniając osobę po tym jak ma na imie. Gusta są różne i o gustach się nie dyskutuje (przynajmniej tak robia inteligentni ludzie - czyli was nie dotyczy :-D ) tak samo jak jest wiele modeli aut, wiele różnych kolorów żeby każdy wybrał coś dla siebie. I to ze jakieś auto jest np zielone nie znaczy ze jest gorsze od grafitowego. Rozumiem ze gdyby była kobieta anioł a miała na imie jessica to z góry nienawidzilybyscie jej za imie.

Gość gość
8:15 to dlaczego obrażasz innych tylko dlatego ze maja odmienne zdanie od twojego i nie nazywają córki Anna tylko Carmen????

Gość gość
Nie, ja nigdzie nikogo nie obrazilam, a jeżeli tak, to wskaż w którym miejscu

Gość gość
Poza tym, taka jesteś niby inteligentna, a nie zrozumialas nawet o co chodzi autorce, bo mowa o sztucznych tworach, takich jak Karmen, jeżeli już ktoś musi, to niech nada takie imię w oryginalnej pisowni, a nie tworzy jakieś goowno

Gość gość
Natasza to jakoś ujdzie, ale Ahmed czy Muhammad to już takie g****o, że zislamizowane przez mężów s*******i islamskich idiotki, chyba nie wiedzą, jaką krzywdę wyrządzą dzieciom do końca dni, za takie g*******e islamskie imiona