Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka ma pretensje że chodzę z nia na badania u ginekologa

Polecane posty

Gość gość

Zaczyna mnie to powoli irytowac. Córka ma 16 lat. Chodzimy prywatnie a ja jestem w gabinecie - bo chce wiedzieć za co płace. Byłyśmy ostatni raze w zeszły piątek. Po powrocie powiedziałam mężowi ze córka jest wygolona jak dziw((ka. I się zaczeło, powiedziała że ona nie chce abym z nią chodziła ALE JA MAM NADAL PŁACIĆ ZA JEJ WIZYTY! Powiedziałam że nie.

Gość gość
Co to znaczy wygolona jak d****a? Mieszkasz w średniowieczu? Bo ja bym powiedziała raczej "wygolona jak osoba, która lubi dbać o higienę intymną". Jeszcze do męża takie teksty na temat własnej córki, brak mi słów. Rób tak dalej, a niedługo córka nie powie ci już o niczym ważnym w swoim życiu bo nie będzie miała ochoty na wysłuchiwanie jaka to z niej taka czy owaka.

Gość gość
Przecież to prowo

Gość gość
Lepiej być wygoloną niż pojebaną.

Gość gość
A pytałaś czy jest dziewica???

Gość gość
golenie z higiena ma niewiele wspolnego:x to wlasnie przez golenie co druga ma infekcje intymne. drobnoustroje osadzaja sie na wlosach , a nie bezposrednio na.. podobnie rzesy chronia przed cialami obcymi ktore potencjalnie mogłyby wpasc do oczu!

Gość gość
09:50 No popatrz, ja się gole od jakichś 10 lat i nigdy w życiu nie miałam infekcji intymnej. Porównanie waginy do oka jest śmieszne, bo chyba jednak nosimy bieliznę i nic tam nie wpada jak do oka.

Gość gość
Ten post powinien zostać usunięty.

Gość gość
Żałosne to są Twoje komentarze do męża o córce. Brak szacunku do córki i ośmieszanie jej. Takie matki jak Ty są toksyczne. I oczywiście uznawanie swojej racji jako jedynie slusznej. ciemnogrod. Przykre.

Gość gość
:) Nie wstyd ci zboczuszku pisać takie tematy?

Gość gość
Według mnie córka dorasta , jest tez zapewne w towarzystwie koleżanek które o tym rozmawiają . Nie musi to świadczyć o tym ze współżyje . Ja tez zaczęłam się golić sporo przed współżyciem . Lepiej sama się wtedy czuje