Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zniknął temat o nieuczacej się i niepracującej. Komu przeszkadzał?

Polecane posty

Gość gość

Karynom bez pracy i bez szkół?

Gość gość
Autorce przeszkadzał! Bo wiele osób nie godziło się na obrażanie ciężarnej dziewczyny i nie chciało pluć jadem jak autorka!

Gość gość
Bo autorka sama sobie odpowiadala na pytania btw wez zajmij sie kibieto swoim zyciem

Gość gość
znajdz ze jakies hobby debiIko bo w*******z ludzi tylko tym hejtem i obgadywaniem wszystkich dookola, wez spojrz na siebie najpierw, bo obok idealu to ty nawet nie stalas

Gość gość
Jakim hejtem ciężarnej? Jak obraża się tu pracujące albo te na wychowawczym to nikt nie zgłasza tematów a tak znalazły się obrończynie uciśnionych na pięterku u teściów, myślałby kto że tak lubicie innych kobiet bronić, same siebie bronicie więc nie ściemniajcie że to o autorkę chodzi że wredna :D

Gość gość
Nie pamiętam by choć raz autorka obraziła te dziewczyne. Nie padło ani jedno słowo obraziliwe. Ciekawe który nierób zgłosił temat. Ja się w nim udzielałam i napisałam nawet że rozumiem autorkę bo w mojej rodzinie też naukowcy są traktowani jak śmierdzące jajo a renciści i poborcy kuroniowek tworzą kółko wzajemnej adoracji.

Gość gość
w mojej rodzinie też naukowcy są traktowani jak śmierdzące jajo a renciści i poborcy kuroniowek tworzą kółko wzajemnej adoracji. xx o, to tak samo jak u mnie... cóż, ludzie nie lubią lepszych od siebie.

Gość Człowiek nikt
gość dziś U mnie na szczęście jest na odwrót.

Gość gość
Leniwe krowy postarały się by temat zniknął. Dziwi mnie dlaczego go nie ma. Nikt nie używał tam obraźliwych określeń wobec opisywanej kobiety.

Gość gość
Moze ta jej bratowa przeczytala i zglosila. Nie pracuje, nudzi sie i siedzi na kafe.