Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nieustannie odrzucany przez kobiety, nawet jak na początku wydaje sie że

Polecane posty

Gość gość

jest ok, uśmiechy zainteresowanie, to po czasie widze jak gaśnie w ich ochota do kontynuowania bliższej relacji, nie wiem co jest we mnie toksycznego. Ja już mam dosyć, potrzebuje sie przytulić.

Gość gość
Nie wchodzisz na kolejne szczeble relacji, odsuwasz się, traktujesz każdą jak koleżanke.

Gość gość
"Nie wchodzisz na kolejne szczeble relacji, odsuwasz się, traktujesz każdą jak koleżanke. " x nie wiem co tu jest napisane i co mam niby zrobić

Gość gość
Moze masz odur z geby

Gość gość
Przytulić, pocałować, pomacać, bzyknąć, kopnąć w tyłek.

Gość marawstala
Ciężko stwierdzić co idzie nie tak : )

Gość gość
odur nie, raczej nie, ale zęby mógłbym mieć bielsze. eh nie wszystkim jest dane mieć kobiete :(

Gość gość
NIKOMU nie jest "dane" MIEĆ kogokolwiek. Musisz zacząć ją dotykać i być atrakcyjnym, aby nie być tylko kolegą i jej niczym nie odepchnąć.

Gość gość
To porozmawiaj z tymi ktore cie odrzucily ,moze to jakas drobnostka ktora odpycha kobiety od ciebie i tylko one moga ci pomoc

Gość gość
Masz zahamowania po złych doświadczeniach, sam nie wchodzisz w bliższa relacje , tylko uciekasz od nich a potem narzekasz , że jesteś odrzucany. Kobiety czują się odrzucane przez ciebie. Jak wchodząc z kimś do lóżka ty nie masz dalej potrzeby kontunuacji tego tylko traktujesz tą osobe jak wirtualną koleżanke to nie rób tego więcej.

Gość gość
starałem sie zbliżać do niej, niechcący musnąć ją ręką, ale czułem, że nie moge dalej sie posunąć, na przywitanie i do widzenia krótkie przytulenie. W domu jak ją nocowałem (yeap) to paradowała mi w ręczniku, ale potem atmosfera sie zepsuła. Chciała iść do klubu potem jej sie odwidziało, czepiała sie mnie o pierdoły. Troche śmy sie uchlali i tak próbowałem coś zbliżyć sie ale powiedziała że jak na drugie łóżko nie pójde to ona tam pójdzie, a mi wcale o samo bzykanko nie chodziło, ja chce sie mieć do kogo przytulić. Teraz już po randce która trwała weekend, ale nawet nie bąknęła "do następnego" czy coś w tym stylu. I po zamiatane.

Gość gość
to ja już nie wiem co mam robić, nie umiem i chyba sie już nie naucze :(

Gość gość
Nie zęby, nie wygląd, jeśli ktoś cie pokochał to szanuj go i jego potrzeby, odsuwasz po wszystkim kobiety jakby były przedmiotem do twoich emocji.

Gość gość
to Ty masz już k***a nastepna? Jaki weekend? Nie no ja oszaleje . Po co ze mna poszedles do lozka jak szukasz innej? No zesz k***a

Gość gość
Jak Ty ranisz, idz w cholerę.

Gość gość
"to Ty masz już k***a nastepna? Jaki weekend? Nie no ja oszaleje . Po co ze mna poszedles do lozka jak szukasz innej? No zesz k***a " x co ty majaczysz :o myślisz że tu tak mało ludzi jest że każdy gość to twój zapchajdziurawiec?

Gość gość
Ty męska k****, zobaczysz co teraz będzie Do następny a takiego udawał potulnego i biednego, ze nigdy go żadna nie chciała a tu k***a takie coś, Ty c***ue nieumyty

Gość gość
Jesteś kolejnym *****czem i tyle

Gość gość
czemu mnie wyzywasz? w życiu miałem jedną partnerke seskualną długoletni związek i zostałem porzucony, a teraz jestem samotny i nie wiem co mam robić.

Gość gość
a i jeszcze na domiar złego po "randce" polazłem do knajpy, a tam koleżanka wyświadczyła mi "przysługe" i za moimi plecami wypytałą sie takiej innej koleżanki czy ja mam u niej szanse, tamta powiedziała NIE, a ja nwet jej nie podrywałem, i tak oberwałem dwa kosze jednego dnia, w tym jeden z powodu nadgorliwości innej znajomej. Kill me now.

Gość gość
Nie wiesz co zrobić bo AŻ JEDNA dziewczyna cie porzuciła. Pipa jesteś a nie chłop :D Nie dziwę się kobietom że wybierają często starszych i bardziej doświadczonych bo ci młodsi mają psychikę z papieru.

Gość gość
"Nie wiesz co zrobić bo AŻ JEDNA dziewczyna cie porzuciła." wiele kobiet mnie odrzuciło, choćby ta z knajpy (nie ma to jak dobić leżącego). a zakochany byłem wiele razy i z kiepskim rezultatem, a jak już nawet jedna mnie zechciała, to i tak po latach jej sie odwidziało. Noi huij nie ma dla mnie ratunku.

Gość gość
wszystkie chcą friendzone, albo nie wiem, męczyć mnie, tak jak ta od weekndu, wykąpała sie i kręciła w ręczniczku jakby celowo badając moją reakcje. Patrz ale nie dotykaj.