Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rieyy

kupiłybyście alkomat w preznecie?

Polecane posty

Gość rieyy

kupiłybyście alkomat w preznecie? Teść niedługo będzie mial 60urodziny, kilka razy już wspominał ze chce sobie kuić alkomat, nie pije duzo ale ma kumpla z który raz jakiś czas umawiają się na wódeczkę, co myślicie kupić mu alkomat?

Gość Jennyy
Kupuj, bez dwóch zdań. W domu używamy alkohit x60, kupiony przed wakacjami. Przydatny w podróży i też właśnie jak robisz jakąś imprezę czy grilla. Wtedy zawsze ktoś chce się sprawdzić.

Gość gość
Ja bym kupiła i nawet to rozważam na następną okazję dla narzeczonego. Grille albo powroty po imprezie następnego dnia to takie okazje kiedy się przyda

Gość gość
Kup. Mój facet dostał w prezencie od kumpla i jest bardzo zadowolony, nie raz po imprezie się przydał (alkomat, nie kumpel) :)

Gość gość
fajnych macie facetów, co nie potrafią sie powstrzymać od picia na imprezie mimo ze samochodem przyjechali. Jedyne ograniczenie na jakie ich stać to wypicie mniej zeby sie wchłoneło- ale broń boze zeby w ogóle nic

Gość malina456
mój facet nie pije nigdy dużo a kieliszek wina czy jakiś radler to nie zbrodnia, przy jego masie to nawet przy dmuchnęciu w alkomat rzadko kiey wychodzi coś powyżej 0,0, ale i tak zawsze alkomatem się sprawdza