Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Diana

WROZE NA FORUM

Polecane posty

Karolino, masz na siebie pomysl, duze ambicje, ale niewiele robisz by zrealizowac cele. Znajdziesz mieszkanie na jesieni. Mniej wiecej na przelomie pazdziernika i listopada. A teraz widac duzy dystan wobec zycia, samej siebie, otoczenia.

Powiem tak... musi byc to duze miasto bo jesli nie w mniejszej miejscowosci nie bedziesz czula sie dobrze. Ten marazm i brak ochoty do dzialania bedzie obecny u Ciebie przez caly czas. Dlatego potrzebujesz radykalnej zmiany.

Karty wskazaly opoznienie w realizacji tego pomyslu. Mysle, ze mozesz miec trudnosci by porozumiec sie z osoba ktora jest zaangazowana w tej projekt. Uwazasz, ze jest to dobry pomysl, ale zupelnie nie masz pomyslu i odwagi by podjac dzialania. SZKODA.

Karty mowia, ze wiele zalezy od Twojego podejscia i nastawienia. Jesli wezmiesz sprawy w swoje rece i na przyklad zwrocisz sie o pomoc do innych osob wtedy projekt ma szanse powstac. Ale to juz nie w tym roku.

To na pewno nie, od przyszłego roku, ale najlepiej byłoby za dwa lata. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie miłości, co myśli o mnie pewien blondyn?

Gość gość
Witam Ciebie dobra wróżko. Czy uda mi się uzyskać sylwetkę o takiej, o której marzę? Justyna 19.12.1991

Gość gość
Beata 5.10.63 czy nie strace mojego mieszkania obecnego,czy moj facet bedzie jeszcze mial samochod w sensie mogl nim jezdzic(choroba)czy odbedzie sie nasz slub(wazny czy bedzie- choroba)

Gość gość
Jeszcze o jedno pytanie kiedy mogę się doczekać swoich zaręczyn? Justyna 19.12.1991 i Mateusz 28.04.1990

Gość gość
13.01.47 wladek pytanie do wrozki czy wyzdrowieje,czy sie ozenie?

Gość gość
I gdzie jest WROZKA? Następne proponuję kurfa

Gość gość
PROVO miało byc

Gość gość
Monika 17.06.1984. Czy on zdecyduje sie na romans ze mna?