Gość Baana Napisano Sierpień 21, 2018 Hej kobietki czego używacie do prania? Żele proszki czy może kapsułki? chemia niemiecka czy ta z naszych sklepów? Co wam najlepiej dopiera? Jaki płyn do płukania prócz lenora -jestem na niego uczulona , polecacie? Co najlepiej do białego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2018 Nikt nie pierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2018 Kapsułki vizir,płynu do płukania żadnego,bo i po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j.priv.a 0 Napisano Luty 8, 2021 Ja używam tradycyjnego proszku do prania i płynu do płukania Lenor Gold Orchid - pięknie pachnie, ale jak Pani jest uczulona to może warto spróbować takie płyny delikatne np do prania ubrań dziecięcych? Są bardzo delikatne i ładnie pachną. Ja zastawiam się, czy nie przerzucić się na kapsułki do prania lub żel... Podobno są o wiele lepsze niż proszek. Jak testowałam kapsułki bardzo dobrze się sprawdziły - idealna ilość chemii w nich jest, nie przedobrzymy . A używał ktoś z Was może takich kuleczek co się wsypuję do bębna i podobno dają piękny i długotrwały zapach? Jestem ich ciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 8, 2021 (edytowany) 5 minut temu, j.priv.a napisał: zastawiam się, czy nie przerzucić się na kapsułki do prania Są niezłe ale tylko do długich programów. Na krótkich nawet nie zdąży się rozpuścić osłonka. Do krótkich programów jeśli nie suszy się później prania w suszarce, najlepszy jest żel. Do dłuższych lub jeśli będzie suszone mechaniczne, proszek lub kapsułki. Edytowano Luty 8, 2021 przez Nemetiisto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j.priv.a 0 Napisano Luty 8, 2021 Właśnie czytałam gdzieś ostatnio, że w niskich temperaturach kapsułka się nie rozpuszcza i zostaje taki glutek. I żeby zabezpieczyć przed tym pranie, można wkładać kapsułkę w taki woreczek na bieliznę - nie zapcha nam to pralki i nie zostanie na ubraniach. Ale nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johny 46 Napisano Luty 19, 2021 Jaki żel do prania (nie kapsułka) z płynem zmiękczającym ? Jest coś takiego ? Potrzebuję do białego i kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 19, 2021 4 godziny temu, Johny napisał: Jaki żel do prania (nie kapsułka) z płynem zmiękczającym ? Jest coś takiego ? Potrzebuję do białego i kolor Nie ma czegoś takiego. Jeśli żel do prania to płyn do płukania dodatkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johny 46 Napisano Luty 23, 2021 A w kapsułkach jest 3W1 ,to jak to działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzyTuCzyTam 2 Napisano Luty 26, 2021 rany....dyskusja o praniu! Taki E-magiel..gdzie można podyskutować w stylu ''pani Elu, a czegóż to pani dodaje do prania, że te pani firanki to takie bieluśkie..'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach