Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysialixx

Innowacyjne technologie

Polecane posty

Gość marysialixx

Ostatnio firma znajomego korzystała z pomocy firmy http://www.eljottech.pl/dofinansowanie-dla-firm/dotacje-unijne-na-innowacje/ dzięki której udało im się zyskać dofinansowanie z UE na rozbudowę laboratorium. Dzięki temu mogą poszerzyć swoją ofertę, a tym samym zyskać nowych klientów. Świetne rozwiązanie dla firm, które pracują nad tym by ich firma ruszyła do przodu.

Gość gość
Według mnie najlepiej i najkorzystniej korzystać z innowacji technologicznych, takie jakie oferuje itmagination - https://itmagination.com/ :) Na początek dobrej jakości oprogramowanie jest wystarczającą innowacją ;)

Gość z biznesu

Moja firma w zakresie technologii dla biznesu polega na Intelligent Technologies, indywidualne podejście do klienta sprawia, że dopasowali do nas ofertę, szytą wręcz na miarę. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gość roman

Również w firmie mamy internet z Intelligent Technologies,  polecam wszystkim firmom i nie tylko. Internet działa bardzo szybko, nie było nigdy żadnego problemu

Gość Krystian

W Intelligent jest oferta świetnej wideokonferencji, która posiada wiele funkcji, jest to u nas duży plus, często pracujemy zdalnie. Polecam wszystkim zespołom taką metodę.

Gość Ala

z Intelligent Technologies tez nigdy nie mialam zadnych problemow, czego nie moge powiedziec tego o konkurencji

Gość jakub

Mam miłe doświadczenie z firmą Intelligent Technologies, niestety firmy juz nie mam wiec nei wspolpracujemy, ale mialem kilka lat i przez kilka lat wspolpracowlaismy z Intelligent, bardzo innowacyjna firma, zdecydowanie polecam.

Gość Daniel

do moich ulubionych nalezy wlasnie intelligent technologies 😉 sa swietni i niezawodni

Gość Olga

Do tytulowej innowacyjnej technologii zalicza sie wlasnie intelligent technologies 🙂 przeswietl ich oferte, cos napewno ci podpasue

Gość Ola
Dnia 15.07.2019 o 12:54, Gość Olga napisał:

Do tytulowej innowacyjnej technologii zalicza sie wlasnie intelligent technologies 🙂 przeswietl ich oferte, cos napewno ci podpasue

A to prawda! U mnie w firmie korzystamy i jest super

Gość Borek

Czy takie wideokonferencje są drogie, czy to jest razem z pakietem internetu z tego Intelligent Technologies? W mojej firmie przydałby się dobry internet no i takie wideokonferencję też by był dobre dla osób, które czasami pracują zdalnie. 

Gość anka78

zdecydowanie u mnie też sprawdza się intelligent technologies,polecam zwłaszcza dla duzych firm i przy prowadzeniu wideokonferencji

Gość lime

Odnośnie intelligent technologies to i ja mogę polecić, dobra firma zapewniająca szybki i innowacyjny internet oraz zapewnia wiele fukncji.

Gość Ziobrowski

Innowacyjny i superszybki internet mają intelligent techonolgies skusiłem się na niego dzieki rekomendacjom znajomych i musze przyzbac ze naprawde sie sprawdza konkretnie

Gość Feliczita
Dnia 9.10.2019 o 14:40, Gość Borek napisał:

Czy takie wideokonferencje są drogie, czy to jest razem z pakietem internetu z tego Intelligent Technologies? W mojej firmie przydałby się dobry internet no i takie wideokonferencję też by był dobre dla osób, które czasami pracują zdalnie. 

Wejdź sobie na ich stronę to zobaczysz ich ofertę. Może coś Cię zaciekawi, mają naprawde ciekawe rozwiązania i bardzo korzystne ceny

Gość nika

najbardziej innowacyjny dziś na rynku to chyba od intelligent technologies- ja mam i sie sprawdza swietnie

Gość Ganczi
Dnia 12.12.2019 o 13:05, Gość nika napisał:

najbardziej innowacyjny dziś na rynku to chyba od intelligent technologies- ja mam i sie sprawdza swietnie

Nasza firma bazuje na internecie od intelligent technologies. dobry zasieg, szybkość interentu , a to wszystko korzystne cenowo.

Gość Patryk
Dnia 2.01.2019 o 15:15, Gość z biznesu napisał:

Moja firma w zakresie technologii dla biznesu polega na Intelligent Technologies, indywidualne podejście do klienta sprawia, że dopasowali do nas ofertę, szytą wręcz na miarę. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

To prawda, Intelligent Technologies oferuje świetne innowacyjne technologie. Wprowadziliśmy w firmie wideokonferencje od nich. Sprawdzają się bardzo dobrze.

Gość Kamson

Intelligent technologies to firma, która ma pod tym względem wiele do zaoferowania. Ciągle wprowadzają jakieś nowe technologie, w IT górują.