Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam ze jak facetowi zależy to będzie pisał pierwszy

Polecane posty

Gość gość

i zdobywał, niektórzy piszą ze to ja czasem też powinnam się odezwać pierwsza. Czasami tak robiłam a facet i tak urywał rozmowę i więcej sam pierwszy nie pisał. Nie sprawiało to ze nagle zaczęło mu zależeć wiec uważam ze jak facetowi zależy to sam będzie pisał bo faceci to zdobywcy

Gość gość
Jak facet jest dojrzaly emocjonalnie, to zawsze zrezygnuje w przypadku, kiedy kobieta nigdy nie pisze pierwsza. Jak facet ma cos z glowa to rezygnuje bez powodu, albo mu sie znudzilo. Twoje zachowanie jakie planujesz to dobra droga do toksycznego zwiazku z poyebem: glupie gierki.

Gość gość
Wątpię czy facet zrezygnuje tylko dlatego ze kobieta nie napisze pierwsza

Gość gość
Zrezygnuje wtedy kiedy ma ja gdzieś. I nie zależy mu nawet na sexie

Gość gość
Hahaha znów słowo "zdobywał". Co powiesz na określenie "zdobycz". Chciałabyś nią być? A wiesz, co to oznacza w dalszym planie? Że zdobycz się porzuca, jak się nią nabawi. Tak robią psy i zwierzęta. Chyba tak nie chcesz, więc unikaj tego słowa.

Gość gość
Prędzej są porzucane kobiety które same weszły w ręce faceci niż takie o które sam musiał się postarać

Gość gość
Taa już ja was znam, wszyscy jesteście po jednych piniadzach niezależnie od sytuacji :)

Gość gość
Częściowo masz rację. Sam nie bardzo lubię jak za dużo mówi do mnie pierwsza kobieta i tak to ciągnie i znów dominuje i znów dużo mówi. Mnie to zniechęca. Ale również to, że kobieta nie potrafi nic powiedzieć ciekawego i tylko zaczepi a ja mam chcieć coś robić dalej. Wolałbym dawać do zrozumienia, że mi zależy na znajomości z nią. A ona niech po prostu będzie i odwzajemnia. Wtedy nie potrzebne będą określenia o staraniu się. To może tak z zewnątrz wygląda. Ktoś mi się spodoba, chcę spędzać z tą osobą czas. Ale nie ma obowiązku że ja muszę pierwszy. Pozwalam kobietom zaczynac pierwsze i to lubię. Jedna nie dominować nade mną.

Gość gość
Ja tez nie pisze pierwsza

Gość gość
Czyli nie przeszkadzałoby ci ze to Ty zawsze piszesz pierwszy gdyby ci zależało?

Gość gość
[19:31} Nie, lubię pisac pierwszy ale jeśli ktoś wywrze na mnie wrażenie, że po prostu bardzo chcę pisac pierwszy. W necie są kobiety, które nie robią na mnie wrażenia, więc się nie odzywam. I niektóre z nich się odezwą. Jestem wtedy ostrożny, nie wiem kto to jest i wtedy niech pisze pierwsza ale z umiarem. Może z czasem i ja zacznę pierwszy. Na tym to wydaje mi się polega. Kto mocniej coś czuje pisze pierwszy. Ja to rozumiem, żę kobieta rzadko kiedy się odezwie pierwsza sporadyczne przypadki, to samo w realnym świecie. A jak nie ona to kto? Nie ma np zdjęcia to co, ja mam się odezwać? Robię tak tylko gdy czytam coś w opisie ciekawego. A i tak spodziewam się rozczarowania wyglądem.

Gość gość
czyli potwierdzasz ze jak ci nie zależy to nie piszesz do kobiety? A jest szansa ze spodoba ci się kobieta po tym gdy to ona będzie pierwszą pisała?

Gość gość
No tak, nie zaciekawi mnie opisem luźnym, wesołym, zwykłym to nie piszę. Nie musi miec koniecznie zdjęcia, bo to działa różnie. Czasem nie ta mina wyjdzie i już mogę nie chcieć pisać. Dlatego, jak już są to niech będzie ich więcej. Też mam parę. Druga rzecz to ciężko i głupio pytac o zdjęcie, najczęściej się to wszystko urywa. Ale bywa tak, że kobieta napisze pierwsza, jak jest to ciekawie napisane i z uczuciem, tematem to może mi się spodobać. Co widać po mojej długiej odpowiedzi. Ale nie samo "witam, jak minął dzień", hej, co słychać", to zbyt przynudzające. Mam sporo fotek, myślę,że da się coś wymyśleć co by było ciekawe i nie pomyślałbym, że kobieta napisała na siłę bo coś chciała napisać a nie wie sama co bo się boi, wstydzi. Tak naprawdę jestem bardzo nieśmiałym facetem. Ale wyczuwam prawdziwe słowa, a nie sztuczne. Chcę żeby kobieta pisała jak ja, pokazała że czuje, że chce mnei poznać.

Gość gość
Zrezygnuje jezeli jego starania nie spowoduja ze ppjawi sie swiatelko w tunelu.... a widząc Ją z kims innym, to i Ona w jego oczach straci bezpowrotnie.....

Gość gość
Wszystko sprowadza się do tego ze jak facetowi nie zależy to nie pisze

Gość gość
Nie zamartwiaj się, zawsze możesz próbować napisać. JA myślę o takich kobietach "o, jaka odważna, brawo". A nie jak wszystkie, czeka nie czeka. Ja też nie wiem czy pisać jak średnio mam na to chęć.

Gość gość
Dojrzaly emocjonalnie facet zrezygnuje z kobiety, ktora wydaje sie byc infantylna, niedojrzala emocjonalnie, nie zaangazowana, a takie wrazenie sprawia osoba, ktora nigdy sama nie pisze. Aby komus zaczelo zalezec, ale tak gleboko, musi kobiete dobrze poznac, ale jesli ona z poczatku nie okaze zainteresowania, to szkoda na nia marnowac energie i kazdy madry czlowiek to wie.