Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KsiężniczkaŁzr

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Witam. 26 czerwca urodziłam córeczke nie pamiętam dokładnie kiedy miałam okres po porodzie bo możliwe że miałam krwawienia po ranach wspomnę że przed ciążą miałam nie regularny okres od 8 dni regularnie stosuję tabletki antykoncepcyjne ativia po jakim dniu one zaczynają działać ? Mimo że zaczynałam brać od innego dnia . Kiedy mogę robić to bez prezerwatywy ???

Gość gość
Tabletki antykoncepcyjne to syf!!!!!!

Gość gość
O robieniu tego trzeba było pomyśleć 9 miesięcy przed 26 czerwca. Gumka pękła czy spadła??????????

Gość gość Piotr
Zrób to ze mną bo Twój facet utracił już władzę w członk.

Gość gość
Jak to nie chcecie kolejnego maleństwa? Nie chcecie 500+?

Gość gość
Już teraz możesz to robić bez prezerwatywy ale w pupe. Tylko pamiętaj żebyś przed seksem analnym nie jadła żadnych warzyw pierdotwórczych (fasola, groch, kukurydza) bo jak on Ci wsadzi siusiaka do pupy a Ty mu puścisz bąka to mu siusiaka rozerwie. A jego siusiak chyba wam się kiedyś jeszcze przyda.

O matko, aż ciężko się te niektóre wiadomości czyta, masakra jakaś! autorko zapoznaj się z ulotką swoich tabletek, powinnaś mieć tam takie informacje podane. Tabletki powinnaś brać na pewno od 1 dnia cyklu, max do 5 dnia zacząć, wtedy do 7 dni uzyskujesz już pełną ochronę anty. Ja posiłkuję się tym co pisze na ulotce mojej belary i co mi mówił lekarz. Jeśli zaczęłaś brać ot tak - zaczekałabym dłużej niż 7 dni na pewno, domyślam się że ciąża jedna po drugiej to ostatnie o czym teraz marzysz.