Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego zazdrościcie innym?

Polecane posty

Gość gość

Tak szczerze, nie pisać, że nie zazdrościcie, bo każdy przynajmniej od czasu do czasu jest zazdrosny.

Gość prawi 124
GŁUPOTY

Gość gość
częstych podróży, mam takich znajomych, że jak w chodzę w ich profile to co miesiąc są na wakacjach w różnych krajach

Gość gość
Ja zazdrosze kobietom ich urody. Za wyjatkiem E to mortadela.

Gość gość
Tylko pieniedzy i wygodnego zycia

Gość gość
Bardziej sprzyjających okoliczności życiowych i braku problemów zdrowotnych. Ale każdy ma na co zasłużył. Nie ma seansu zazdrościc.

Gość gość
Rodziny, pieniędzy, figury

Gość gość
Oprócz pracy, rodziny, również uznania, czasu i obecności, które dają ci, co również dla mnie są ważni.

Gość gość
Miłości

Gość gość
Chłopaków, dziewczyn, jak i skąd oni je biorą? Dla mnie to magia i czary, znaleźć kogoś do pary.

Gość gość
Zazdroszcze koledze 19 cm

Gość gość
Mnie denerwuje inna rzecz, niektórzy sądzą, że ktoś im zazdrości a wcale tak nie jest. Mnie denerwuje pewna koleżanka, która ciągle mi powtarza, co z tego, że masz takie fajne życie jak nie masz chłopaka i rodziny i na każdym kroku próbuje udowodnić swoją wyższość. Sorry, ale nie każdy marzy o rodzinie. Nie jesteśmy tacy sami.

Ja chciałabym pracować w kuchni w jakimś lokalu z jedzeniem roślinnym i jakoś nie mogę dostać takiej pracy, więc tym, którzy tam pracują lekko zazdroszczę, ponieważ trudno mi znaleźć jakieś zajęcie z moim średnim wykształceniem i z maturą.

Gość gość
nieczego

Gość gość
Kasy i szczęśliwej milosci

Gość gość
Zdrowia tylko tego. Mam syna z chorobą nowotworową, więc zdrowe osoby nawet nie wiedzą ile mają szczęścia.

Gość gość
21:57 zerwij kontakt z ta ameba:o ja sie z Toba zgadzam, nie czujesz, ze chcesz miec meza, dzieci - nie pakuj sie w to. A tej głupiej koleżance powiedz na odchodne, ze moze ona Tobie zazdrości tego, ze jestes wolna, Bo ma beznadziejnego chłopa i dzieci, ktora ja męczą i układają zycie:O Z takim gadaniem to jest tak, jak z ta wariatka kaja godek - ona uwaza, Że aborcja nie powinna miec racji bytu i kobieta musi urodzić chore dziecko, bo ona takie ma i nie trzeba byc psychologiem, zeby wiedziec, ze ta kobieta chciałaby ukarać wszystkie inne chorym dzieckiem, bo ona takie ma i niesie ten krzyż i inne tez musza wg niej:o

Gość gość
rozwijajacej pracy ktora sie kocha za godziwe pieniadze

Gość gość
Zdrowia niczego więcej

Gość gość
zdrowie lezy w duzej mierze w naszych rekach. ost jem kanapke rano, przez 8 h w pracy juz nic tylko zuje gume i kawa. zeby schudnac i zeby kasy przyoszczedzic. konczy sie tym ze po 5 h glowa z glodu zaczyna mnie n********lac

Gość u mnie jest tego trochę
Jestem facetem, a więc zazdroszczę innym (choć staram się, aby to była w większości pozytywna zazdrość, która mnie inspiruje i zachęca do działań): kolejność raczej przypadkowa" - pieniędzy (z fajnej pracy, z biznesu, odziedziczone, wygrane, wniesione w posagu, czy ukradzione, zdobyte drogą przestępstwa, wyprane), - zdrowia i sprawności (fizyczne, psychiczne, emocjonalne, intelektualne, seksualne), - niektórych cech charakteru: odwaga, charyzma, pozytywny upór (wytrwałość), inteligencja emocjonalna, - łatwość i umiejętność kontaktów z ludźmi, bycie lubianym przez ludzi, - intelektu i ukończonych szkół, - wyglądu, sylwetki + dużego i sprawnego k*tasa - powodzenia u kobiet, które zaliczają albo zaje*bistej pod każdym względem żony, - fajnej pracy, - władzy albo przynajmniej wpływów czy kontaktów, dzięki czemu wiele potrafią załatwić czy pomóc, - dorastanie w normalnej, kochającej się, życzliwej i wspierającej rodzinie, posiadanie autorytetów czy kogoś z kim można pogadać, - fajnego dzieciństwa, pełnej pozytywnych emocji młodości w czasach nastoletnich czy życia studenckiego, - życia na maxa na wysokiej stopie materialnej w fajnym miejscu (choćby nawet w PL, np. w Wawie czy Trójmieście, a jeszcze lepiej na Zachodzie)

Gość gość
Zazdroszczę mózgu Albercikowi. Poważnie :D

Gość gość
Kobiety zawsze, później bogatych starych, fiuta, mieszkania za darmo zdecydowanie też

Gość gość
22:45 Czyli ogólnie wszystkiego.

Gość gość
Najbardziej kobiety bo biedę można przebolec to tylko nie fotogeniczne meble i brudne ściany. Ale gdyby była dziewczyna która budzi lodem rano byłbym szczęśliwy. Jakaś taka inna niż wszystkie uparta która nigdy nie odejdzie.

Gość Kot wino i pendolino
Ten jak zwykle o lodzie z rana. Z rana to się myje pale a ty marzysz że którejś w jape zapodasz? Seks rano wygląda ładnie tylko w tv które przezarlo babom mózgi :D

Gość gość
Tak myślę że nie będzie się brzydzic najwyżej gumę założy :)

Gość gość
Zaraz się zrzygam. Ble jesteś oblesny.