Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męczy mnie życie pośród ludzi

Polecane posty

Gość gość

Mój system wartości jest nieco inny niż przeciętnej osoby. Często tak patrzę na to w co wierzycie, co robicie, jak podchodzicie do różnych spraw, i zwyczajnie nie potrafię nijak się z tym utożsamić. Większość ludzi chce seksu, związków, alkoholu, używek, imprez, ale do mnie jakoś to nie przemawia. Znam takich, co walczą w nieswoich wojnach, nienawidzą wszystkiego, co obce, praktykują religie bez wiary, gwałcą, zabijają, dyskryminują, gnębią. Sztuczny świat stworzony dla niewolników. Nie umiem odnaleźć się w roli człowieka, o. ^tak bardzo pretensjonalne, wiem^

Gość gość
Zostań zwierzęciem. Czymkolwiek.

Gość gość
nie wszyscy sie zatracaja w uzywkach przeciez pretensjonalne?! ty nie rozumiesz co to słowo znaczy nie rob z sb kogos wyjatkowego jestes jak inni. Co wybitnego niby osiagnales?.

Gość gość
Trzeba coś wybitnego osiągnąć żeby mieć własne poglądy? Jprdl...

Gość Ewa333333
Myślę, że takich ludzi jest całkiem sporo, ale, że nie lubią się gromadzić w stada czyli ogólnie są aspołeczni i introwertyczni, to ich nie widać

Gość gość
Chmmmm...mój system wartości i tu przytacza chu-j wie co i po co? Żyj sobie jak potrafisz sama TY masz wybór dowolny jaki chcesz STATUlA WOLNOŚCI mówi Ci to coś? Żyjesz swoim życiem i nie przejmuj się INNYMI ludzmi,możesz sobie nawet wykopać notebooki w lesie i tam żyć jak pustelnik,są tacy,też nie mogli się odnaleźć wśród ludzi normalnych,taki Kulczyk też widocznie bo dorobił się miliardów, poprostu wybierz SWOJĄ DROGĘ ROZWOJU TWOJEJ NATURY I INTELIGENCJI,a może powstanie nowy King albo inny pisarz,naukowiec,polityk i ch-UJ wie kto jeszcze,musisz tylko wybrać sobie drogę która w końcu ci przypasuje a nie zapatrywac sie na innych ludzi oni zbudowali sobie świat NIE TOBIE więc zastanów sie kim chcesz w życiu być jeśli ścieżki które wymienisz NIE PASUJĄ CI TO POSZUKAJ SWOJEJ PROSTE.

Gość gość
Możesz sobie nawet wykopać NORE w lesie-TWOJA I TYLKO TWOJA WOLA -tak miało byc

Gość gość
Ciekawe co odp. zagubiona w życiu autorka tego mądrego tematu.

Gość gość
Autorka chciala byc oryginalna,a wyszlo,jak wyszlo.