Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak mi słów

Polecane posty

Gość gość
Co ludzie na to?

Gość gość
No, a jak myślisz? Wszyscy oburzeni tymi rytuałami, pewno wielu się pomodliło po obejrzeniu tego... tj. ludzie tacy jak my, nie będący u władzy ;) Oni - ci ludzie tam obecni, są tak głupi, przecież to widać na wskroś. Osiągnęli władzę poprzez systemy i układy, które sami sobie stworzyliśmy żeby to jakoś funkcjonowało, a teraz uważają, że dał im ją szatan. Zniewalają całe masy dzięki władzy wykonawczej i programom informacyjnym w środkach masowego przekazu, a potem się dziwią, że aż tak łatwo im to przyszło... Niech w Polsce KK trzyma się jak najdłużej, przynajmniej nie wejdą tutaj tak łatwo ze swymi brudnymi buciorami, bo i może księża to zło, ale wiara ludzka w dobro jest czysta i to daje nam przewagę nad oszalałymi umysłami tego świata. Oni dobrze o tym wiedzą i dlatego chcą nas osłabić, ponownie... ale jak widać dobro naprawdę jest silniejsze - no bo wygrywamy. Pochłania nas pozytywna energia. Ich stłamsi negatywna. Najgorsze jest to, że istnieje nawet przepowiednia, że Polska stanie się ostoją i ostatnim bastionem katolickiego świata... resztę pochłonie mrok. Cóż, ciężko się z tym nie zgodzić, bo to właśnie się dzieje na naszych oczach. Ta przepowiednia jest zła, bo oznacza że świat upada na kolana przed diabłem? :O Cóż, nawet jeśli on nie istnieje, miliony, a później miliardy jego wyznawców i satanistów nie wróży dobrze. I teraz wiem, że wypuszczenie przez satanistów mas muzułmańskich imigrantów do Europy ma się nijak do tolerancji, akceptacji i chęci ochrony ich życia... bo to szataniści, gdy odprawiaja tego typu rytuały i myślą sobie "the sea of bodies, the stinky s**t, hey i'm still fresh" ;) W sumie jest jeszcze jedna opcja: Nudzi im się :D Mają władzę i już nie wiedzą co z nią zrobić..:O Gratuluję polotu. Porażka nie ludzie.