Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze jak podrywal mnie jakis facet to okazywal sie przegrywem

Polecane posty

Gość gość

1. Zagadal na ulicy, okazalo sie,ze nie ma pracy(31latek) 2. Znowu przegryw nie bede sie nawet rozpisywac 3. Nacpany Wniosek? Beznadziejni faceci sa odwazni,maja duża pewność siebie,zarozumialosc, nie boja sie poderwac na ulicy, sa zdesperowani a moze nawet sa zboczencami

Gość gość
Rozpisz się o kandydacie nr 2.

Gość gość
No dobra. 2. Z poczatku myślałam,ze normalny. Dalam mu numer. Potem zobaczylam w necie jego filmiki :O maksymalnie zenujace. Do tego zaczal mi natarczywie pisac smsy dzwonic. Kazalam mu spadac. Oczywiscie jescze obrazil mnie,ze jak śmiałam odrzucic taki ideal.

Gość gość
09.11 zenujace tzn? Wg niego smieszne? Wez opisz jakie to były filmiki bo jestem ciekawa ;p

Gość gość
I co z tego że nie miał pracy. Moze zakłada własną dzislalnosc gdzie będzie doradzał firmom jak skutecznie uplynnic przepływ towarów. Co masz do portfela ludzi? Liczysz na jakie luksusy możesz oczekiwać?

Gość gość
A nie możesz sama poderwać takiego, który ci odpowiada? Korona z głowy spadnie?

Gość gość
9:43 przestan bronic lesera, cwaniaka. Nie mial firmy,mial sporo propozycji pracy,ale wszystkie odrzucal,siedzial pol roku w Anglii na socjalu i tym sie chwalil. Juz wolalabym smieciarza czy szambiarza niz nieroba. Nie chodzi o kasę. Moze kiedyś zrozumiesz jak przestaniesz byc prawiczkiem na utrzymaniu mamusi

Gość gość
Filmik zenujacy,bo koles w rozpietej koszuli,nieuczesany siedzi gdzies na polu i przynudza o rozwoju osobistym. Gada o szczesciu i satysfakcji a ma zbolala mine, zero ekspresji,radości, energii, wyglada jakby robil kupę a jednoczesnie czytal tekscik z internetu

Gość gość
13:11 Tylko kobiety z dużym powodzeniem mogą z sukcesem kogoś poderwać.

Gość gość
Czyli tylko faceci z dużym powodzeniem mogą też z sukcesem kogoś poderwać?

Gość gość
Ja uwazam,ze podrywaja tylko desperaci, ktorzy nie maja juz nic do stracenia i nie mogli poznac kobiety innymi kanalami np. Przez znajomych,w pracy,na uczelni,w internecie. Akurat nie mam zapotrzebowania na faceta,wiec po co mam podrywac?

Gość czizas
czyli przez cale zycie bylas podrywana 3 razy? ojoj tulasek

Gość gość
No to jak nie masz zapotrzebowania to co się żalisz?

Gość gość
Jak te podrywanie wygląda?

Gość gość
Może warto było sprawdzić jakie mają sprzęty.

Gość gość
Żalę się,bo bycie podrywana przez takich typów drazni mnie, obniża moje poczucie bezpieczeństwa

Gość gość
mnie jeden wkurfiał, bo niby fajny z opoczatku, a okazal sie strasznym jeczybula i nie wiedzialam nieraz co mu powiedziec, mialam dosyc, wiecznie skrzywdzony i ze kobiety sa zle i nie lubia takich dobrych jak on no nie moglam, nie mam instynktu macierzynskiego do takich.

Gość gość
14:45 czy on mial na imię Tomek?

Gość gość
Szukał mamuśki :)

Gość gość
Niestety tworząc ten wątek udowodniłaś, że nie jesteś wcale lepsza od nich. Twoje wypowiedzi świadczą o tym, że prosta z Ciebie dziewucha. Tak, tak dziewucha... do kobiety wiele Tobie brakuje.

Gość gość
15::22 a ty wielki ą ę. Sory ale nie mam juz 17lat i nie interesuje mnie zdanie innych na mnie. Nie chce mi sie wysilac.

Gość gość
Autorka ma racje. Teraz w większości jak facet jest wolny i zagaduje to okazuje się, że albo bezrobotny, albo głupol, albo stwarza pozory "fajnego" a potem szybko wychodzi szydło z worka.No i oczywiście jeszcze wymagania :D:D:D