Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodszy facet

Polecane posty

Gość gość

zakochałam się w facecie młodszym o 9 lat. ja mam 30 on 21. chce zostawić dla niego męża z którym nigdy się nie dogadywałam. boję się tylko czy związek z taką różnicą wieku jest możliwy

Gość gość
Odradzam. Młody jest Tobą zainteresowany dla seksu; najdalej za kilka lat zostawi Cię dla jakiejś młodszej

Gość gość
jestem w związku z podobną różnicą wieku już kilka lat. nie widzę różnicy wieku na co dzień. może z w wyjątkiem bardzo dużego libido, ale to chyba nie sprawa wieku tylko charakteru

Gość bogusiaz
Jeżeli masz młodszego faceta to i Twoje libido nie może zawieźć. Zerknij sobie na ten produkt http://www.prolibid.pl/ To naturalne tabletki nie żadne hormony, które pozwolą Ci na nowo cieszyć się większym libido. Trzeba je brać minimum 3 miesiące ale myślę, że dla takiego efektu warto się postarać.

Gość gość
to nie jest problem w pozniejszym wieku czyli 30-40 lat czy pozniej ale jak chlop ma 21 lat to przewaznie ciagle mu sie chce seksu.ja bym nie dala rady.ale napewno nie kazdy jest Taki.sa tez jeszcze uczucia.tylko uwazaj zeby nadopiekuncza mamusia nie wybijala mu z glowy starego pudla.tesciowe sa wredne