Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blondynki są bardziej kobiece

Polecane posty

Gość gość

To czemu większość Polek farbuje głowę na ciemno i funduje sobie urodę czarownicy ? Czarne włosy to mogą mieć azjatki a nie Polki gdzie to robi efekt baby jagi

Gość gość
Azjatki są często bardzo kobiece a mają czarne włosy o ile nie zafarbują na jaśniejszy kolor, co jednak sprawia, że wyglądają gorzej

Gość gość
a jebnął cię ktoś z buta prosto w ryj głupia blondynko? :D

Gość gość
Znam bardzo kobiecą uroczą brunetke. Delikatna, świetnie ubrana, bardzo kobieco, delikatna buzia, słodki uśmiech, krągłe ude, pupa, wrażliwość, a jednocześnie siła, pewność siebie. Ideal, nic tylko kochać. Kolor włosów nie ma nic do rzeczy.

Gość gość
„delikatna buzia, słodki uśmiech, krągłe ude, pupa,„ oczywiście nie obyło się bez słowa „pupa” fuj wy faceci jesteści obrzydliwi musicie za każdym razem pisać o doopie pisać o kobiecości

Gość gość
*jesteście

Gość marawstala
Nie do każdego pasuje blond, a skoro odrost jest dosc ciemny to przecież nie farbne sie na blond : )

Gość gość
Nie lubię blondynek.

Gość gość
krągłe uda nie są w cenie ja takie mam i powodzenia nie mam

Gość gość
moj blond jest piekny wara od niego

Gość gość
Kolor włosów jest tylko dodatkiem do całokształtu więc liczy się głównie twarz i figura. Można być seksowna nawet kiedy ma się zielone włosy, a brzydka mając najpiękniejszy odcień blondu. Bo kolor włosów jest pewnym dodatkiem, który powinien współgrac z nasza karnacja ale sam w sobie nie świadczy o atrakcyjności. A tak w ogóle to sama mam blond włosy i typowo słowiańska urodę bo taka mi najbardziej pasuje, jednak zawsze chciałam być brunetką

Gość gość
Haha co to znaczy że taka uroda ci najbardziej pasuje? Wszystkie urody miałaś że wiesz haha

Gość gość
Może źle się wyraziłam- blond włosy najbardziej pasują bo mam słowiański typ urody, ale zawsze chciałam być brunetką, jednak że względu na swoją karnację i typ urody nie zdycydowalabym się na to. Choć wg mnie najładniejsze są właśnie brunetki w typie wenezuelek

Gość gość
Wenezuelki są obleśne i owłosione nie popadajmy ze skrajności w skrajność

Gość gość
Byłam juz brunetką, potem przez chwilę blondynką, jestem od lat szatynką naturalną i uj z tym :D

Gość gość
12:34 Trafisz na lamusow, to dodaje kobiecości jeżeli oczywiście kobieta nie jest utyta a ma trochę tluszczyku w tych okolicach

Gość gość
12:30 Co w tym złego, kobieca pupa to bardzo piękny element sylwestki i lubimy podziwiać tak jak twarz czy piersi

Gość gość
Jestem brunetką a zawsze chciałam mieć blond włosy więc oczywiście fryzjer i farbowanie i pomimo że zrobił to bardzo profesionalnie ja nie mogłam patrzeć na siebie . Jak dalej lubię blond u kogoś innego tak mi nie pasuje i koniec.

Gość gość
Też tak uważam, blondynki są miodzio:) brunetki mają ostrzejsze rysy i wydają się ładniejsze, ale często sypie im się wąsik nad ustami. Do tego brzydko się starzeją.

Gość gość
A gdzie te rude?

Gość gość
A rude kogoś interesują? :D

Gość gość
Najpiękniejsza z dziewczyn, które znam jest szczupłą brunetką o długich włosach sięgających za pas. Ona ma śliczną twarz i zgrabną figurę. Ma małe piersi, ale to przy jej urodzie nie ma żadnego znaczenia. Mogłaby mieć piersi zerówki a i tak by mi się podobała i wolałbym ją od cycatej, ładnej blondyny.

Gość gość
Rzadko mi się podoba jakaś blondynka. Większość taka niewyraźna. Może ten brak wyrazu, to jest właśnie ta kobiecość, ale do mnie to nie trafia.

Gość gość
13.04 - kryptogejem jesteś?

Gość gość
Polki mają długie nosy i większości spiczaste podłużne twarze , przy czarnych włosach to jest totalna masakra , bo to są ostre rysy twarzy a czarny kolor jeszcze je wyostrza ,z resztą i blondynki i brunetki są slabo pożądane , z badań wynika że najatrakcyjniejsze są kobiety o brązowych włosach

Gość gość
Np w Rosji dziewczyny mają włosy złoty blond lekko falowane uniesione, ładne kobiece brewki a Polki przy nich wyglądają jak faceci , czarne proste kudly jak czarownica , brwi jak transwestyta , grube wymalowane, polki nie dość że są z natury paskudne to jeszcze się szpeca

Gość gość
Śmieszny konflikt w czasach kiedy zmiana koloru włosów to kwestia godziny

Gość gość
Nie konflikt tylko nie wszystko wszystkim pasuje , a kobiety same sobie robią kuku

Gość gość
Bardzo przepraszam, jestem naturalną brunetką z jasną karnacją, ale z ciemnymi oczami. Mam się zafarbować na blondynkę? Dopiero bym sztucznie wyglądała

Gość gość
Nie trzeba się od razu robić na platyne wystarczą refleksy brązu albo karmelu