Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszła do nas obca kobita że nasz syn powiedział brzydko do jej syna na podwór

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobiły? Szczerze mówiąc śmieszy mnie to. Dziec same powinny rozwiązywać takie sprawy. Mój syna ma 9, jej 8 lat. Mój syn powiedział do jej coś w tym stylu "r***** twoja matkę a ona kwiczy jak zarzynana świnia". Rozbawiło mnie to trochę bo nawet nie wiem od kogo mógł to usłyszeć - ja tak nie mówię, może mój partner chyba jedynie czasami. Mimo to ona przyszła ale powiedziałam jej wprost że dzieci muszą same rozwiązywać kłótnie i tyle. Ja ja byłam dzieckiem TO nigdy NIE PRZYSZŁOBY mi do głowy skarżyć i chodzić po rodzicach.

Gość gość
Było... Rzeczywiście zabawne.

Gość gość
I ciebie to jeszcze rozbawiło? Widocznie wyniósł z domu tak rynsztkokowy język i powinnaś się wstydzić, że nie umiesz wychować własnego dziecka. Gdybym usłyszała, że moje dziecko używa takich sformułowań to zrobiłabym mu armagedon

Gość gość
rodzina prostaków

Gość gość
Kiedyś dzieciaki same się dogadywały. Jak ja byłam dzieckiem to jakby ktoś tak powiedział na moją mamę to dostałby wpier… i na tym by się skończyło. Nikt by do matki na skargę nie latał bo inni by go wyśmiali. Dzieciaki najpierw się poszarpią a za 10 min przyjaciele.

Gość gość
Ta matka normalniejsza niż ty. Jakby do mnie przyszedł ktokolwiek na skargę i powiedział to samo co Tobie, to chyba bym gowniare rozszarpala. Co to za język? Dorośli takich tekstów nie używające,a co dopiero 9latek. Widać, że twój facet to patologia w czystej postaci. Powinno wam się zabrać dziecko i wysterylizowac, bo ani Ty ani on nie nadajecie się na rodziców. Wstyd.

Gość gość
Kiedyś to było kiedyś, a teraz to jest teraz. Kiedyś to obca osoba dziecku skórę przetrzepala za złe zachowanie, a teraz idzie się do matki na skargę. Chciałabyś żeby ta kobieta w ryj strzeliła Twojemu dziecku? Czy lepiej,że przyszła na skargę?

Gość gość
O już się kwoki zleciały, przez was wasze dzieci będą ciamajdami życiowymi, niech dzieci same rozwiązują sprawy między sobą a nie skarżą.

Gość gość
gdyby mój syn powiedział tak do jakiegoś dziecka miałby zabrany tablet i stałby w kącie, szok że ciebie to rozbawiło widocznie jesteście bardzo prości ludzie,sam fakt że nie macie ślubu.. wstyd dla dziecka mieć takich rodziców.

Gość gość
9- cio letnie dziecko i takie teksty? Z jakiej ty patologii pochodzisz?! Ktoś zgłosi to ci dziecko zabiorą

Gość gość
Znowu przyszła? Twój syn po raz kolejny powiedział to koledze? Pisać takie brednie po tyle razy?

Gość gość
Myślisz że wszystko samemu dziecko rozwiąże?

Gość gość
12:45 Moze i moje dziecko będzie ciamajamdą ale przynajmniej będzie miało wpojone jakieś zasady wychowania, a nie tak jak twój patologiczny 9 latek, który z buzi ma rynsztok. Zresztą jacy rodzice takie dzieci.

Gość gość
Nie kwoki tylko matka powinna zdyscyplinowac gowniarza. W pysk może i od kolegi dostanie ale prawdopodobnie nauczy go to tylko tyle by nie mówić Tak do silniejszych. Słabszych bedzie nekal. Później taki gowniarz podrośnie, trafi za kraty, a matka będzie płakać, że jej synusia zamknęli zamiast zacząć go wychowywać. Zmarnuje mu życie i będzie obwiniać wszystkich tylko nie siebie. Wiele takich historii.

Gość gość
Ciebie to bawi? To ja nie chce wiedzieć, jakiego słownictwa używacie w domu, ja spalilabym się ze wstydu, gdybym usłyszała, ze moje dziecko tak mówi. Poza tym byłby szlaban na wszelkie przyjemność i porzadna rozmowa