Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glosujacy na PIS na osmieszani

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego? Nie mam prawa do swoich pogladow? To ludzie ograniczeni smieja sie z cudzych wyborow. Moglabym sie smiac ze glosujecia na PO lub na Kukiza. Tylko po co? Mam kolezanki o roznych pogladach i mi to nie przeszkadza. Nie mam z tym problemu Jednak spotykam sie ze strasznie chamskim wysmiewaniem co poniektorych fanatykow politycznym. Glosujcie sobie na kogo chcecie i dajcie spokoj innym. Tak. Jestem z malej miejscowosci i nie jestem bogata. Cale dziecinstwo zylam w ubostwie. Brakowalo na rachunki, wakacje, bylo na najzwyklejsze jedzenie. NIE WSTYDZE SIE TEGO. Kiedys ukrywalam sie ze swoja bieda i pogladami politycznymi ale po co? Nazywajcie mnie jak chcecie. Glupia prostaczka ze wsi, ograniczona itd. Nie robi to na mnie wrazenia. Naszla mnie taka mysl przed wyborami. Musze ukrywac sie z tym na kogo glosuje przed wlasna mama, siostra i mezem. To nienormalne. Dlaczego nie daja mi prawa do swoich pogladow?

Gość gość
Rozszerz swoje horyzonty i nie szerz nienawisci za to ze ktos sobie zaglosuje na pis, po, nowoczesna, kukiza psl a nawet na k***ina. A niech sobie idzie. Jego wola.

Gość gość
Gdyby nie PiS to ci wielce oświeceni i nowocześni wyborcy PO i ich kumpli już dawno byliby niewolnikami we własnym kraju,a nawet oddawali by pokłon allahowi!

Gość Lobuzkochanajmocniej
Ja glosuje na kukiza :classic_cool: Tez nie mam kasy i sie tego nie wstydze

Gość gość
Tez to zauwazylem. Ze mnie leja znajomi ze jestem moherem a mi to zwisa ;) Wrocilem z roboty za granica ale w polsce dalej za niskie place

Gość gość
Ja sie boje syryjczykow i zamachow tym sobie platforma popsula wyniki podlizujac sie merkel a pis z kolei ta ustawa antyaborcyjna