Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość NieJestmRadykałemNigdyNieByłam

Nie jestem za kulturowym mieszaniem

Polecane posty

Gość NieJestmRadykałemNigdyNieByłam

Mas!!!!! Tylko ostrożnie podchodzę do faktu oceniania kogoś ze względu na kolor skóry. Nie popieram lewactwa, uważam ich za łatwowiernych durni, którzy w imię błahej tolerancji wykonują wielki satanistyczny plan - jak pieski. :O Ale jestem za wnikliwością oraz badaniem przyczyn i korzeni jak i ich implikacjami w aktualne procesy zachodzące na całym świecie. Nie można z kolorowych ludzi czynić kompletnego zła!!! Tym bardzie, że to kładzie argument jak as do rękawa sprytnych i bezpruderyjnych przywódców. Do tego białych ;) Trzeba oceniać sprawiedliwie. Oczywiście Polska jak zwykle jest bastionem i wymyśliła inteligentny plan pomocy uchodźcom w ich własnym domu.. takie proste, a takie trudne dla nich.. no bo oni tego nie chcą.. Przeczytałam też artykuł o tym Kalergi. Dosyć stronniczy (czym zapewne autorzy nie zyskują) ale mają rację. Jestem prawicowa, ale szanuję ludzi. Uważam, że trzeba ich prawicowo pokierować. Patriotyzm na pierwszym miejscu to zmieni wizję "nagminnego mieszania się kultur" i nauczy ich miłości do odbudowy własnej ziemi, lewaccy przywódcy pozwalają im pójść na łatwiznę wypuszczając do "gotowej" Europy z socjalem na łapę,dlatego mają przewagę. Trzeba wpłynąć na ich umysły mocniej.. np. Tak jak wpływa koran. I uczyć PATRIOTYZMU, tylko to może pomóc dzisiejszemu światu. Nadzieję pokładam również w Trumpie. Jego działanie budzi świadomość i pokazuje, że ma poparcie, więc jakiś motyw jest. Lewaki zaczynają się zastanawiać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować