Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki gotuja bez smaku

Polecane posty

Gość gość

Czy nie macie wrazenia ze Polki gotuja zupelnie brz smaku tzn nie używają przypraw i nie mówię tu o soli pieprzu czy tzn kucharku,jedzenie jest bez smaku

Gość gość
Chyba u ciebie,bo w moim domu bez przypraw nie ma posiłku:D

Gość gość
Niektóre rzeczy nie potrzebują przypraw bo mają swój smak. Np. ziemniaki - zaczęły mi smakować odkąd przestałam je solić :-D

Gość gość
Na calym świecie jedni gotuja dozbre, inni gozrej, Do tego sa jeszce rozne gusta smakowe . Akurat doprawic sobie zawsze mozna. A czyja kuchnia ci odpowiada?

Gość gość
Mi w polskiej kuchni (tak domowej jak i w knajpach) przeszkadza dodawanie zbyt dużej ilości soli i przypraw z wzmacniaczami smaku typu vegeta czy kostki rosołowe. Już wolę niedoprawione. Sama w domu używam przypraw, lubię też pikantne jedzenie.

Gość gość
Rozumiem ze jadłeś posiłki u minimum 20 milionów ludzi ze twierdzisz ze „POLKi” gotują tak a srak!!!!!???? Ojej nie??? Tylko u kilku ciotek z twojej wsi?? A wiec to są dla ciebie te wszystkie Polki... No tak... twoje środowisko jest całym twoim światem

Gość gość
14/46...Ziemniaki mają same w sobie sól,tak jak zresztą wszystkie warzywa w tym cukier.Ja gotuję tylko je na parze,najwięcej witamin traci się gotując w wodzie.

Gość gość
U mojej matki jest przyprawa jedyna:kucharek ja mowie kup jakies porzadne a ona ze po co,noz kuzwa

Gość gość
Polki dzisiaj nie chcą gotować, bo wiecie postęp nowoczesność seksizm , i chipsy dobre do wszystkiego zreszta

Gość gość
A Polacy chcą gotowac?

Gość gość
Polacy gotują, ale Polki nie. Polki wola berło op******ic i mieć wszystko z głowy