Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal69

Jak poderwać mamuśke

Polecane posty

Gość Michal69

Witam pracuje przy malowaniu klatek schodowych i w jednm z mieszkaniu mieszka świetna mamuśka od razu wpadła mi w oko, sama zagadała że fajne mamy drabiny, ja się speszyłem i przytaknąłem. Będę pracował jeszcze przez tydzień tutaj i widuje ją 2 razy dziennie, jak zagadać o czym z nią można porozmawiać? Ja 24 lata ona koło 30-40 :)

Gość gość
Odpuść. Jej mąż nazwijmy go tatuśkiem może ci pokancerować twarz gdy będziesz mamuśce zaglądał w dekolt albo pod spódnicę.

Gość gość
Wejdź po drabinie przez okno do jej sypialni :classic_cool:

Gość gość
Najpierw poproś o zagotowanie wody, 2 dzień pożycz cukru nie masz, trzeci dzień czy ma trochę kawy jak zainteresowana to zaprosi i pogadajcie :)

Gość michal69
Nie wiem z kim tam mieszka ale jak wchodzi do mieszkania to słysze tylko „dzień dobry” wiec raczej to nie mąż, sama jest bardzo sympatyczna kontaktowa uśmiechnięta nie jak inni mieszkańcy tylko nie wiem jak to ugryźć :D

Gość gość
Ładna jest? Ja też lubię seksowne mamuśki. Uwielbiam kobiety 30+ noszące mini.

Gość gość
Jak spytasz o kawę będzie miała to powiedz ciasto masz :)

Gość gość
Mój kolega rówieśnik poznał kiedyś mężatkę 30+. On miał 19 lat. Może trudno w to uwierzyć ale ona się w nim zakochała. Pokazywał mi listy od niej. Faktycznie wyznawała mu miłość. Oni uprawiali z sobą seks. Oh jak ja jej mu zazdrościłem. On już uprawiał seks, a ja nawet się z żadną dziewczyną wtedy jeszcze nie całowałem.

Gość michal69
I jak ją poderwał? Jest fajna, trochę grubsza ale ma czym oddychać tylko jak z nią złapać kontakt???

Gość Adam Prawilny 36
Chciałbyś jak w filmikach erotycznych żeby klęknęła i ssała fiuta potem Ty byś leżał na plecach a ona ssała by Ci k****a wypinając Tobie od tyłu cipkę do lizania. No a potem penetracja na różne sposoby

Gość gość
16.13 Mój kumpel poderwał ją na dancingu czyli odpowiedniku obecnej dyskoteki. Młodsi mogą nie wiedzieć czym był dancing.

Gość gość
Do 16.13 Grubsza może być. Aby nie była otyła i duża.Jak poderwać? Nie wiem. Nawet nie wiadomo czy to ma sens bo może mieć męża. No i ona może nie mieć wcale ochoty na randkowanie z obcym facetem. Sam musisz rozeznać się w temacie.

Gość gość
Marzy się 69 widać xd

Gość michal69
Pomóżcie jak ją nabić na bolca? Co zaproponowac?

Gość gość es
Mamuśka to raczej 40-50 ;-) Normalnie. Wiekszość kobiet w tym wieku jest konkretnych

Gość gość es
/aaa

Gość gość
Może powiedz jej to co nam tutaj napisałeś :) Zwykle prosto z mostu najlepiej. Zatrzymaj ją grzecznie jak będzie wracać do domu (bo jak wychodzi to pewnie będzie się spieszyć do pracy) i powiedz jej to co nam - że pracujesz tu jeszcze przez tydzień, że widujesz się z nią 2x dziennie, wydaje Ci się sympatyczna i chciałbyś z nawiązać kontakt. I wprost zaproponuj wyjście na kawę lub drinka, spróbuj zdobyć numer :) No chyba że Ci wcześniej wyskoczy że ma męża czy chłopaka no to wtedy trudno ale nie będziesz mieć pretensji do siebie że nie spróbowałeś.

Gość gość
po wymalowaniu wszystkiego spytaj klasykiem " pier&olisz się, czy trzeba z tobą chodzić" zawsze możesz się zawinąć, gdy już klatki pomalujesz a tak serio - gość 15:30 radzi w dobrym kierunku, poproś ją o jakąś bzdurę, zagadaj.. jak ma męża, to się nie bierz, bo sąsiedzi mogą podkablować

Gość Michal69
Najchętniej bym się wtulił w te cycuchy

Gość michal69
Tylko czy takie starsze golą czy nie golą cipke?

Gość gość
Zagadaj o jakieś pierdoły, pożartuj, jak ona też zainteresowana to już dalej samo pójdzie.

Gość Michal69
Chyba ma męża to odpuszcze, dzisiaj dała mi jakieś kartony do noszenia poprosiła o pomoc

Gość gość
Z przyjemnością wnieść powiedz sama przyjemność nawet jak ma męża w fotelu to da mu zupki nie wstanie umyć talerza będzie czekać aż umyje, ty w przedpokoju spoko :)

Gość gość
I jak coś powiedz bardzo lubisz jak coś potrzebuje co by to nie było.

Gość gość
może do trójkąta szukają