Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie angażuje się w sprawy mieszkaniowe

Polecane posty

Gość gość
Bylam z takim i nie zdążył butów założyć,gdy się zorientowałam,że to dla niego bycie w wygodnej opcji.

Gość gość
Tez mu kazalam spadać po tym co powiedział.Opiera się jak może.Ale nie zamierzam ustąpić.Mam serio kur#a dość.

Gość gość
Dziwny koleś. Piszesz że ciągle siedzi w telefonie. Co on tam robi? Ogląda strony xxx albo pisze z innymi, a Ciebie ma centralnie w doopie. Tak to wygląda. Zamiast się cieszyć że ma dziewczynę z mieszkaniem, to ma to w doopie. Chyba że sam ma swoje m.

Gość gość
Nie ma nic swojego.Wiem,ze czasem ogląda xx,ale kurcze słabe ze tak olewa skoro codziennie mówi,ze kocha.Widocznie słabo.

Gość gość
Wydał to już dziś z domu. Po co ci taki facet. Niech spada

Gość gość
Aha czyli podsumujmy. Koleś ma Ciebie w doopie, nie szanuje Twojego mieszkania, nie docenia tego że ma dziewczynę z mieszkaniem, a skoro sam nie ma własnego m to powinien Cie po stopach calowac że Ty masz i go przygarnęłaś, do tego ogląda strony xxx w ten sposób dodatkowo Cie poniżając, pokazujac Ci że ma Cie za nic... Nosz kurde. Ja na Twoim miejscu bym mu spakowala walizki i wyjepala za drzwi. Co Ty z nim jeszcze robisz? Ty masz mieszkanie i on powinien Ci być wdzięczny a ma Cie w doopie. Kompletne zero. Obrzydliwy koleś. Czytam i nie wierze jak można takie dno trzymać w domu. To juz lepiej kota sobie kup, samotna nie będziesz.

Gość gość
2 lata ściemy o zakładaniu rodziny bo facet mieszkania potrzebował blisko pracy no i zawsze taniej wyjdzie jak sie we 2 mieszka a i pobzykać można gratisowo. Niezły manipulant.

Gość gość
Ludzie znam kolesia który się wprowadził do dziewczyny tylko dlatego ze miała garaż na jego wypasowe auto. Z rok tak ją ściemniał ale ojciec dziewczyny go nakrył. Pracował z babką która się pochwaliła jakiego jej córka ma chłopaka i pokazała zdjęcie w telefonie i to jeszcze przy tym wypasowym aucie. Ojca tej pierwszej dziewczyny o mało szlag na miejscu nie trafił a potem tak skopał kolesiowi tyłek że na piechotę spiertalał, a samochód mu wywiózł na wysypisko i tam zostawił.