Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia9879

trądzik

Polecane posty

Gość Monia9879

mam 22 lata i straszny problem z trądzikiem już mam tego dość :( co może mi pomóc? lekarka dawała mi jakiś antybiotyk w tabletkach ale boi mnie po nich żołądek

Gość Elwira123345
Jak nie chcesz brać antybiotyków, a maści z apteki nie pomagają to spróbuj użyć olejku konopnego. Kup jedno opakowanie na próbę: https://konopieizdrowie.pl/pl/producer/Medihemp-OG/23 i zobaczysz jakie będą efekty. Mojej córce w okresie dojrzewania bardzo pomogły i buzia szybko wróciła do "normalnego" wyglądu

Gość shakirra
Olej konopny pomaga nawilżać skórę, bez jej podrażniania i zatykania porów- i to jest moim zdaniem numer jeden w walce z uporczywym trądzikiem. Polecam olejki z konopieizdrowie.pl -przetestowane na własnej skórze, sprawdzone, działają!

Gość gość
Z trądzikiem da sie skutecznie walczyć. Ale trzeba to robić z głową no i potrzeba na to troszke czasu. https://cutt.ly/ewZ1S

Gość Karolaa12
ja zamiast kremu używam olejków na bazie konopi ze sklepu konopieizdrowie.pl. Są bardzo dobrej jakości a efekty stosowania na cerze można zobaczyć już po miesiącu regularnego stosowania.

Gość gość
Mam słabą wątrobę po mononukleozie więc unikam leków doustnych jak tylko się da. Smarowałam punktowo trądzik Dermatoxinem i buzia ładnie mi się wygoiła. Nie mam dziur na twarzy ani blizn.

Gość kalinowa
Trądzik jest to problem, z którym mierzy się wiele osób. Jak mu zaradzić i jak go skutecznie wyleczyć? Takie pytanie zadaje sobie wiele osób. Otóż, podstawą jest na pewno poprawna pielęgnacja skóry twarzy. Trzeba ją odpowiednio nawilżać właściwymi kremami, bardzo dobrym kremem jest krem przeciwtrądzikowy i regulujący sebum Calluna Medica. Ja wypróbowałam i jestem zadowolona.