Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skok w bok...pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką, matką dwójki dzieci. Mam wszystko czego każda kobieta potrzebuje, aby być szczęśliwa. Piękny dom, zdrowe dzieci, przystojnego i kochającego męża. Pracujemy oboje, kochamy się. Sex też jest ok...jednak ostatnio mi coś odstrzelilo, bo inaczej tego nie można nazwać. Nie wiem co się ze mną dzieje, ale wiem jedno. Nie jest dobrze! Nie poznałam nikogo...Ale I tu zaczynają się schody.. Jestem tak napalona na obcych facetów, że masakra. Wychodzę z pracy myślę o sexie z obcym blondynem, porażka. Staram się nie wychodzić sama z domu na miasto,bo głupieje. Proszę przemowcie mi do rozumu. Sama siebie już się boję. To co mi chodzi po głowie, to rzadko w por...no..lach można zobaczyć. Pomocy!!!

Gość gość
Spokojnie jeszcze tydzień z kawałkiem zacznie się szkoła to mama będzie cie odwoziła, wiec sam nie będziesz wychodził.

Gość gość
Jestem kobietą, mam 30lat :-) także to ja dzieci odwiozę do przedszkoli.

Gość gość
Nie opieraj się pokusie tylko pozwól sobie na „skok w bok” atle tak, żeby mąż się o tym nie dowiedział. Pamiętaj, że w życiu żałuje się tylko tego czego się nie zrobiło.

Gość gość
Nie dowiedział?? Czyli jak? Prędzej czy później coś wypłynie ... znam to od znajomych, nawet po kilku latach, a się wydało. Mnie to chwilami przerasta Tym bardziej, że nigdy nie zdradzilam męża. A chodzę napalona cały czas, sex z nim mi nie wystarcza. Mam obcego faceta z ulicy zaciągnąć na sex? Przecież to jest śmieszne :-D nie chce wielkich romansów itp. Potrzebuje orgii ..

Gość gość
nic nie wypłynie. Wybieraj żonatych mniejsza szansa że się zakocha i narobi problemów.

Gość gość
Jestem przerażona. Zawsze wierna jak pies, ułożona. :-( jak to się mogło odwrócić :-/

Gość gość
wzruszająca historia...i co było dalej??

Gość gość
No właśnie jeszcze nic :-)

Gość gość
Ja wiem, że to jest chore. Niemoralne. Zawsze potepialam rozwody, bo jak można druga osobę zdradzić, oszukać. Jednak nie myślałam, że mnie to spotka. Nie mogę myśleć, skupić się, jeść. 24h myślę żeby mnie ktoś porządnie w************** przecież ja się nadaje na jakieś leczenie.

Gość gość
Skąd jesteś? Może pomogę :)

Gość gość
Nie wiem czy jesteś faktycznie realna czy nie bo wiele osób tu podaje się za kogoś innego. Praeda jest taka że ja już od kilku miesięcy mam ogromną ochotę na skok w bok. Tylko to nie jest takie proste... Skoro mi nie przeszło tak długo to pewnie i Tobie będzie ciężko zmienić nastawienie. Ja jeszcze nie zdradziłem, ale jak czytam takie komentarze to mam ochotę spotkać się z kimś takim jak Ty i szaleć na maksa

Gość gość
Napisz skąd jesteś i załatwimy sprawę, a potem zapomnimy.

Gość gość
Mi /mnie nie przeszło, trzyma juz, trochę. Wielkopolskie. To co się dzieje że mną to masakra. Ja w tym momencie zgodzilabym się na WSZYSTKO. Byle byłabym dobrze wyr** uchana. I to nie jest dowcip, czy fantazja lub prowo. To samo życie.

Gość gość
To możemy sobie pomóc mnie tak jak pisałem od paru miesięcy męczy... Daj swój email może się jakoś dogadamy?

Gość gość
Chwila muszę założyć jakiś lewy he

Gość gość123543
Autorko, mam tak samo jak Ty. Napisz do mnie...

Gość gość
ala.ala.ala1@interia.eu

Gość gość123543
Wiesz, po prostu potrzebujesz czegoś nowego, urozmaicenia. Najlepsza potrawa, najlepsze miejsce gdzie można spędzić urlop może się znudzić, jeśli ciagle się to powtarza. Dlatego jest tak wiele zdrad, człowiek to nie tylko mózg i jego kontrola. Mamy instynkty zwierzęce. Oczywiście ludzie z niskim libido będą krytykować tych zdradzających, bo im o wiele łatwiej jest siebie kontrolować. Syty głodnego nie zrozumie...

Gość gość
Sęk w tym, że z mężem jest ok. Jednak taka orgia mi się marzy, że na sama myśl nogi robią się miękkie...

Gość gość
Poszła odpowiedź, mam nadzieję że Teraz zostaniemy tylko na e-mail

Gość gość123543
Ja to doskonale rozumiem, ze z mężem jest ok. Większość osób tak ma, a jednak zdradza. Popęd seksualny, to ogromna siła. Mamy tyle ludzi na świece dzieki niemu. Gdyby seks nie był taki przyjemny, to dawno ludzie by wyginęli...

Gość gość123543
Autorko, nie dotarł to mnie Twój e-mail.

Gość gość123543
Na jaki adres wysyłasz maila? Na ten: gosc12313@wp.pl ?