Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjaprzesadzam

mój chłopak pije...czy ja przesadzam

Polecane posty

Gość czyjaprzesadzam

pije codziennie. głównie piwo. czasem pali trawę. nie mieszkamy razem ale wiem że często wraca do domu nad ranem lub w ogóle zostaje gdzieś po znajomych. kiedy byłam u niego dłużej w odwiedzinach spędzał wszystkie wieczory i noce ze mną. kiedy mnie nie ma on tez znika. nawet dobranoc mi nie napisze. raz na miesiąc piszemy wieczorem aż do pójścia spać. a reszta dni to raczej jego zniknięcia i odzywanie się dopiero rano. Czy to normalne? bo ja już zaczynam myśleć że to może ja zbyt wygórowane oczekiwana mam.

Gość Adam Prawilny 36
Lubisz takich ? Może pora dorosnąć. W przyszłości będziesz się z siebie śmiać. Z kim ja byłam. I jeszcze na forum kafeteria się pytałam czy ze mną jest ok.

Gość gość
Nie przesadzasz to lobuz, ja nie pije i nie pale trawy!

Gość gość
Nie jest normalne. Jeśli jesteście krótko razem to daj sobie z nim lepiej spokój. On się nie zmieni, jak zamieszkacie razem to też będzie znikał skoro już teraz nie zależy mu nawet żeby napisać Ci dobranoc

Gość czyjaprzesadzam
wiem,że macie rację :( już mi tyle razy obiecywał że przestanie pić :( ale ja to głupia jestem i naiwna i trudno mi odejść.

Gość gość
Dlaczego dałaś d**y komuś takiemu?

Gość Gassarbeiter
zastanow sie nad ta maszyna. jak chcesz ty za mnie nie odpowiadasz. nie zgadza sie zubrzynski brzytwa. i tyle. od teraz niewerbalnie.

Gość gość
czyjaprzesadzam wczoraj wiem,że macie rację smutas.gif już mi tyle razy obiecywał że przestanie pić smutas.gif ale ja to głupia jestem i naiwna i trudno mi odejść. Ojej, to sobie z nim bądź i cierp. Co nam do tego? To twoje życie i twoje decyzje. Mamy cię pogłaskac po głowce, czy co?

Gość gość
Byle jaki, alkoholik, cpun, idiota... Byle tylko portki były!!!

Gość gość
Za kilka lat zapytasz bo nie wiesz co robić. Weźmiesz z tym typkiem ślub, będziesz miała dziecko kredyt. A on dalej się nie zmieni. Pamiętaj że oakujesz się w to na własne życzenie bo on już teraz taki jest. I się nie zmieni na lepsze tylko jak już na gorsze.

Gość gość
Byle tylko portki były!!! x Jeśli on nauczy autorkę je zakładać, nie wyjdzie tak całkiem źle, wszystko ma swoje dobre strony.