Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kontakt z ojcem po 14latach

Polecane posty

Gość gość

Mam 17lat od ok 14 lat nie miałam kontaktu z ojcem.Wiem że mama odebrała mu prawa rodzicielskie. Od kilku,kilkunastu lat siedzi w więzeniu prawdopodobnie za narkotyki.Dostałam od niego ostatnio list prosił abym mu odpisała, chciał moje zdjęcie aby zobaczyc jak wygladam,że mnie bardzo kocha,pisał też ze wie ze popełnił bład i ze czasu nie cofnie.Dowiedziałam się że probowal ze mna nawiązać kontakt,pisał listy itp moja mama z babcią to ukrywały dla mojego dobra(nie mam im tego za złe) wczoraj dostała również list moja babcia od niego który przeczytałam. Opowiedział o swojej chorobie ma raka.. po wyjściu z wiezienia idzie do hispicjum za rok ma kolejna operacje. Szczerze mam za złe te wszystkie stracone ale jednak serce mi mowi aby sie spotkac niebawem.Niestety do więzienia nie pojade poniewaz aby wejsc musze miec 18lat lub byc pod opieka osoby doroslej (wykluczam odrazu moja mame i babcie). Dzis napisalam do niego list i wysłałam zdjecie jak prosił. Myslicie czy dobrze postąpiłam? Nie wiem co robić dalej,odnowić z nim kontakt?

Gość gośćff
Zapal świeczkę na grobie ojca.